Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Ένας έρωτας από τα παλιά …πλησιάζει!

Για την νέα εβδομάδα 18-24/11

Κριός Το Έξι Καρό

Τα περισσότερα λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό – γάμο, τα έχετε κάνει εσείς. Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως και να βρεθείτε πάλι υπόλογοι στον άνθρωπο σας. Διορθώστε ότι μπορείτε τώρα.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις γύρω σας, αλλά εκτός από ένα φλερτ δεν φαίνεται να σας αφορούν για κάτι περισσότερο. Τώρα αυτή την εποχή το μυαλό σας, είναι σε οικογένεια και εργασιακές υποχρεώσεις. Πάντως μην πείτε ότι σε κάτι καινούργιο από τον φιλικό σας κύκλο.

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Τα συναισθήματα σας έχουν πια έρθει σε κόντρα με την λογική σας και αυτό σας κάνει, να είστε στάσιμοι. Από την καινούργια εβδομάδα 18/11, το άτομο που σας έχει βάλει σε αυτήν την κατάσταση θα θελήσει να σας συναντήσει.

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Η κυριότερη αιτία, που με το ταίρι σας έχετε μόνιμους καυγάδες, είναι το οικονομικό, και το ξέρετε. Σκεφτείτε, τι περισσότερο μπορείτε να κάνετε για να το λύσετε. Θα σας έρθουν προσεχώς και νέες προτάσεις.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Νέα επαγγελματική σχέδια, ήδη δομούνται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό ίσως και να απαιτήσει ταξίδια, και πολύωρες συναντήσεις με συνεργάτες. Σηκώστε τα μανίκια.  Μέσα σε όλα αυτά θα βρείτε και μια νέα αγάπη.

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Οι αναγεννητικές ενέργειες, που βλέπετε από το ταίρι σας, σας επιβεβαιώνουν ότι  όλα μπορούν να είναι και πάλι καλά, ασχέτως του παρελθόντος. Εσείς κάντε τα δέοντα!

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Αν τελικά αυτό που θέλετε, είναι να επανασυνδεθείτε χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις, με το ταίρι σας, παραμερίστε τους τρίτους, και μιλήστε του καθαρά. Προσοχή στην εργασία σας, από κάποια κουτσομπολιά.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Όλα τα συμβάντα, οι καυγάδες και οι αψιμαχίες, που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, έχουν σαν πηγή τους, το παρελθόν το ιδιαίτερο και των δύο σας. Μην το ανακυκλώνετε άλλο πια.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Φέρτε πιο κοντά το ταίρι σας, που έχει την ανάγκη να σας αισθάνεται ότι το αγαπάτε. Ενισχύστε και τον οικονομικό σας τομέα, που ήδη σας αποφέρει πολλά.  Στην οικογένεια σας θα υπάρξουν από τον νέο μήνα και ευχάριστες ειδήσεις.

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Οι ταυτόχρονοι χωρισμοί και επανενώσεις, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να οδηγήσουν.  Πρώτα λύστε το πρώτο, πάρτε μια ανάσα και συνεχίστε με το επόμενο στάδιο. Αφήστε και τους τρίτους μακριά σας.

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Μόνο η εργασία και η καλοπέραση σας, θα πρέπει να σας νοιάζει πλέον, και ειδικά με όλα τα άσχημα που υπεστήκατε από τον πρώην σύντροφο σας. Τώρα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Καινούργια πράματα θέλει να σας πει ο άνθρωπος σας, και μια σειρά από αλλαγές που κάνει μέσα στην δουλειά του, που μόνο θετικά μπορούν να σας δέσουν.