Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 18/11

Για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ: ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Μόνο θετικές εκπλήξεις, θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να λήξει τις καταστάσεις από το παρελθόν σας, και να συνεχίσει πια μόνο μαζί σας. Αυτό σίγουρα όμως θέλει τον χρόνο του!

ΤΑΥΡΟΣ: ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Συγκροτημένα και αυστηρά, θα σας αντιμετωπίσει ο πρώην σας που θέλει να σας μιλήσει υπό την γωνία μιας επανασύνδεσης. Τώρα θα σας κάνει και τις πιο αναλυτικές του προτάσεις και θα δείτε αποτελέσματα λίαν συντόμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε κάτω από ευεργετικές όψεις του Άρη- Αφροδίτης, που θα δώσουν μια παραπάνω ώθηση στον ερωτικό σας τομέα έτσι ώστε να υπάρξουν και οι κατάλληλες δράσεις, γύρω από μια εξέλιξη – επανασύνδεση – πρόοδο αισθηματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Διαπρέπετε σε ότι και να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα,  και το σίγουρο είναι ότι δεν έχετε περισσευούμενο χρόνο, για την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν και οι σκέψεις σας πάνε στο παρελθόν μέσα από μια είδηση, που θα σας έρθει τις προσεχείς ημέρες.

ΛΕΩΝ: ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με την Αφροδίτη, να εισχωρεί στις πιο βαθιές μοίρες του Σκορπιού, θα σας έρθει στην επιφάνεια όλος αυτός ο καταπιεσμένος ερωτισμός που έχετε για έναν άνθρωπο που κατά καιρούς, έρχεται και φεύγει από την ζωή σας. Τώρα είναι και η ώρα της αλήθειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε σίγουρα πιο καλά σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς οι αστρολογικές συνθήκες τείνουν να σας δώσουν περισσότερη οικονομική άνεση, αλλά μια σκέψεις που θα φανερώσουν λύσεις σε ερωτικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ:ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να είστε ερωτικά πολύ καιρό σε μοναχικότητα, αλλά αυτό θα αλλάξει και μάλιστα μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός. Δεν θα αφορά κάτι από τα παλιά, αλλά μια νέα αγάπη που μπορεί να δαμάσει την δύσκολη σας καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Χωριστοί μπορεί να είναι οι δρόμοι σας,  με το άτομο που αγαπάτε, αλλά τώρα έχει και η ώρα που μπορείτε να τους διασταυρώσετε. Να αναμένετε πλησιάσματα και νέα, υπό τελείους διαφορετικούς όρους και συνθήκες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Οι ματιές που εισπράττετε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, μπορεί να κρύβουν και κάτι περισσότερο από το προφανές.  Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, που θα υπάρξει περισσότερη επικοινωνία, όλες οι απορίες σας θα λυθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Με τον Ερμή θα σας υποστηρίζει,  θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα με τις επιλογές σας και ειδικά στα ερωτικά σας ζητήματα. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα σκεφτούν να προτείνουν στον άνθρωπο τους….συγκατοίκηση – γάμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες σας βρίσκουν πολυάσχολούς, με τα επαγγελματικά σας και μάλλον δεν έχετε και χρόνο – διάθεση για να ασχοληθείτε με τα περιρρέοντα φλερτ στους κύκλους που κινείστε. Ωστόσο, κάποιοι πιο τολμηροί  θα σας πλησιάσουν περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ:ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι όποιες επόμενες σας κινήσεις θα επηρεάσουν άμεσα και την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως θα φέρει στην επιφάνεια τις αλήθειες, που τόσο καιρό ψάχνετε από τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας.