Τσιγγάνικο Ερωτικό Ρίξιμο – Οι επικοινωνιακές σχέσεις θα αποκατασταθούν!

Για όλους και για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός: 2 Καρό

Κάποιος που έχετε καιρό να μιλήσετε ή και να συναντήσετε τώρα θέλει να σας προσεγγίσει και να κάνετε, κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα. Το πιο πιθανόν είναι να καταφέρετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Ταύρος: 10 Σπαθί

Είστε προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας προτείνονται από τους επίδοξους εραστές. Δώστε χρόνο σε όλους, για να  σας αποδείξουν όλα τα συναισθήματα τους, αλλά και τις επόμενες προθέσεις τους.

Δίδυμοι: 9 Καρό

Είστε απόλυτα καλυμμένοι από την αγάπη που σας προσφέρει το συντροφικό σας έτερο. Τώρα είναι η σωστή ώρα για να κοιτάξετε και τα επαγγελματικά σας που χρειάζονται την προσοχή και την παρουσία σας.

Καρκίνος: 8 Μπαστούνι

Είναι έτοιμος ο σύντροφος σας, να σας ανακοινώσει όλα αυτά που συντρέχουν στην καθημερινότητα του, και ταυτόχρονα να σας κάνει όλες τις προτάσεις του για το όποιο κοινό σας μέλλον.

Λέων: 7 Κούπα

Κάποιες στιγμές σας έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, και μάλλον τα έχετε νοσταλγήσει. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, πιθανόν και κάτι να έρθει στον δρόμο σας, που θα σας ξεκολλήσει!

Παρθένος: 2 Σπαθί

Είστε μέσα σε πολλά ερωτηματικά για τον άνθρωπο σας, που έχει βγάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μια δύσκολη συμπεριφορά. Επίσης, ένα οικονομικό θέμα, σας δίνει μεγάλη ανακούφιση.

Ζυγός: 4 Μπαστούνι

Εσείς που έχετε καιρό να δείτε τον άνθρωπο σας, ή μένετε ο ένας μακριά από τον άλλον, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Είναι μια εποχή που μπορείτε να πάρετε από κοινού τις τελικές σας αποφάσεις.

Σκορπιός: 6 Κούπα

Κάνετε πολλά για να ισορροπήσει η σχέση σας. Το έχει απόλυτα καταλάβει ο σύντροφος σας και σίγουρα το εκτιμά. Οι μέρες του λήγοντος Νοεμβρίου, θα φέρουν και τις σχετικές συνθήκες για να περάσετε σε έναν γάμο/οικογένεια.

Τοξότης: 5 Σπαθί

Δεν είστε ακόμη σε θέση… να περάσετε σε χωρισμό! Σκέφτεστε μόνο να βρείτε τις λύσεις που θα σας περάσουν σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. Αφήστε και την άλλη πλευρά, να δράσει ισότιμα.

Αιγόκερως: 5 Μπαστούνι

Δεν προχωράει αυτή η σχέση…όπως το έχετε μέσα στο μυαλό και στα προγράμματα σας. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα που όμως μόνο μέσα από μια ουσιαστική συνάντηση θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

Υδροχόος: 4 Κούπα

Ακούτε τα σχόλια που σας έρχονται από τον πρώην σας και μάλλον στεναχωριέστε. Αλλάξτε το αυτό και θα δείτε ότι σίγουρα θα εντοπίσουν τα μάτια σας, όλους αυτούς που έμμεσα σας πολιορκούν.

Ιχθείς: 7 Καρό

Μην δίνετε χρόνο και παρουσία, σε άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν και αυτά από την ζωή σας. Εσείς αυτήν την εποχή κινηθείτε πιο μεθοδικά στην εργασία και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.