Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τρίτη 19/11

Για όλα τα ζώδια:

 

 Κριός   Ο Γητευτής

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν δείχνουν να θέλουν και κάτι σοβαρό από εσάς και την καρδιά σας. Δεν είναι πια οι εποχές για να κάνετε πάλι τέτοια λάθη.

Ταύρος  Ο Τρελός  

Δεν είστε μόνοι σας, άσχετα αν το ταίρι σας, έχει μείνει για λίγο καιρό μακριά σας. Οι σκέψεις και των δύο σας θα έρθουν στην επιφάνεια, σε μια συνάντηση πριν την λήξη αυτού του μήνα.

 

Δίδυμοι  Οι Εραστές

Δεσμεύσεις και επισημότητες, θα σας γυρέψει το συντροφικό σας έτερο, καθώς τώρα και τα οικονομικά του…αλλά κα οι λοιπές του υποχρεώσεις, έχουν  πάρει την τροπή που πάντα θέλατε.

 

Καρκίνος  Η Αυτοκράτειρα

Υπερβολικά τα λόγια και οι εντάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, και πιθανόν αυτό να έχει ενοχλήσει το ταίρι σας. Τουλάχιστον θα έχετε μια καλή συζήτηση η οποία θα λύσει όλες αυτές τις αντιξοότητες.

 

 Λέων  Το Αστέρι

Είστε το κλειδί για την καρδιά του πρώην σας. Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, θα έχετε μια επικοινωνία ή και συνάντηση που θα σας ζητηθεί να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης.

Παρθένος Η Αρχιέρεια

Εσείς που έχετε στηρίξει όλα τα ερωτικά σας συναισθήματα, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν θα απογοητευτείτε. Οι μέρες θα δώσουν εκπλήξεις αλλά και πρακτική εξέλιξη αυτού που τρέχει…μεταξύ σας!

 

Ζυγός Το Άρμα

Δεν συνηγορείτε πια σε διπλές ερωτικές καταστάσεις. Μπορεί κάποτε να το είχατε δεχτεί, τώρα το μυαλό και η καρδιά σας δεν θα δώσουν άλλο χρόνο και οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα.

 

 

Σκορπιός Ο Αυτοκράτορας

Ενισχυμένη η τσέπη και το πορτοφόλι σας, καθώς όλα αυτά που περιμένατε έχουν χτυπήσει την πόρτα. Τώρα και με μια ανεβασμένη ψυχολογία, θα φροντίσετε περισσότερο την σχέση σας.

 

Τοξότης Ο Κόσμος

Εσείς που ακόμη είστε στο κλαμπ των εργένηδων, θα έχετε μια θετική γνωριμία, από τον επαγγελματικό σας χώρο, που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα γίνει μια δυνατή ερωτική σχέση.

Αιγόκερως Ο Ήλιος

Κυριολεκτικά με τον άνθρωπο που είστε μαζί, δεν ξέρετε που βαδίζετε. Αυτό δεν είναι και κάτι βέβαια νέο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να συνεχίσετε να το δέχεστε.

 

Υδροχόος Η Σελήνη

Τα βήματα με τον άνθρωπο σας, μέσα στον καινούργιο μήνα του Τοξότη θα γίνουν σίγουρα πιο σταθερά και πιθανό σε μερικούς από εσάς, να μπούν και ιδέες που θα σας φέρουν κοντά σε μια συγκατοίκηση.

 

Ιχθείς Η Δύναμη

Η λογική έχει έρθει σε πλήρη αντίθεση με το συναίσθημα, αλλά και με την τσέπη σας. Όλο αυτό το μπέρδεμα σας το έχει προκαλέσει το άτομο που αγαπάτε, και άμεσα θα πρέπει να το ξεμπερδέψετε.