Τσιγγάνικο Ρίξιμο Αγάπης – Επανασυνδέσεις φέρνει ο Δεκέμβριος

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Με το σύμπαν να σας ευνοεί, εσείς αυτό που έχετε να περιμένετε, είναι εκπλήξεις από τον αισθηματικό σας τομέα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε λίγο πιο αυστηρός στην τελική σας επιλογή.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Σας ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το χρονικό διάστημα, να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά – επαγγελματικά σας και σε δεύτερο πια τόνο, να δείτε πως θα διαχειριστείτε την τόσο δύσκολη αισθηματική σας ζωή

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Μέχρι να λήξει ο χρόνος, θα έχετε δεχτεί μια ερωτική πρόταση για επανασύνδεση, από τον άνθρωπο που καιρό τώρα, σας έχει δείξει την προσωπική του προτίμηση. Δεν χρειάζεται από πλευράς σας, να απαντήσετε άμεσα.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ   

Μια σειρά από γεγονότα και πληροφορίες, που θα έρθουν στα χέρια σας, θα σας κάνουν να σκεφτείτε διπλά και τριπλά, αν ακόμη πρέπει να επιμένετε για να σώσετε την σχέση σας. Επίσης, ένα οικονομικό βοήθημα έρχεται από την οικογένεια σας.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στην ζωή του συντρόφου σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν του, και κάποιες προσωπικές του εκκρεμότητες. Εσείς σίγουρα σε όλα αυτά μην εμπλακείτε.

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος – ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Από την νέα εβδομάδα, θα σας φέρει κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε, και μάλλον θα καταφέρετε, να μιλήσετε και πιο ανοιχτά για τις αισθηματικές σας προθέσεις. Μια νέα σχέση, πιθανόν και να ξεκινήσει άμεσα.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός – ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά θέματα, που ακόμη δεν έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να βρεθούν και οι κατάλληλες λύσεις. Οικονομικά και οι δύο θα πάτε πολύ καλύτερα.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Σκορπιός – ΤΑ ΑΛΟΓΑ

Συμβαίνουν πολλά μέσα στον δεσμό σας, και αυτό έχει να κάνει με τα προβλήματα που έρχονται από τις παράλληλες σας διαδρομές. Αυτό είναι και μια κατάσταση που σίγουρα δεν θέλετε να την βιώσετε και μέσα στο 2020!

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – Ο ΒΟΡΑΣ

Η αισθηματική σας μοναξιά, δεν σας πτοεί. Αντιθέτως μάλλον σας έχει βελτιώσει την διάθεση και σας έχει αφήσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με την οικογένεια και την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Μέσα στο μυαλό σας υπάρχουν κύκλοι σκέψεων που ακουμπάνε το παρελθόν σας. Τώρα που θα συναντηθείτε και πάλι με τον πρώην σας, ίσως και να ξαφνιαστείτε από όλα αυτά που θα δείτε και να σας ανακοινώσει.

Τυχερό νούμερο : 4

Υδροχόος – Η ΠΕΝΑ

Εδώ και εβδομάδες, υπάρχουν καταστάσεις που σας ενοχλούν από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας, και μάλλον δεν θέλετε να το συνεχίσετε έτσι. Σίγουρα μην αφήσετε τώρα τους τρίτους να μπουν ανάμεσα σας με συμβουλές.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ιχθείς – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Η ερωτική σας ένταση, δεν κρύβεται πια. Τώρα θα πρέπει να μιλήσετε και πιο ανοιχτά, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσετε τι θέλει καθείς. Μπορεί τίποτα τελικά…μπορεί και τα πάντα. Κάντε το πρώτο βήμα.

Τυχερό νούμερο : 9