Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Ποιος θα σε ψάξει τις επόμενες ημέρες?

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, τι θέλετε να κάνετε και πώς να κινηθείτε, για την επανασύνδεση που σας  πιέζει. Ίσως και έμμεσα αυτό να το έχετε προκαλέσει εσείς, και τώρα καλείστε να πείτε την πλήρη αλήθεια σας.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Φροντίστε τις μέρες που θα έχετε για τις διακοπές και την αναψυχή σας, να τις περάσετε με τις παρέες που εσείς θέλετε…ακόμη και αν στο τώρα ερωτικά δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος. Προσκλήσεις θα καταφθάσουν από παντού!

 

Δίδυμοι ΤΑ 4 ΠΟΥΛΙΑ

Μπορεί να είστε ακόμη λίγο θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες για εσάς, αλλά το μόνο καλό είναι ότι το έχει ήδη από μόνος του καταλάβει…και από το τέλος του Νοεμβρίου, θα δράσεις υπέρ της σχέσης σας.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Θα χρειαστεί απλά να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και διάθεση. Τώρα που όλα τα αστρολογικά είναι υπέρ του ζωδίου σας, μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο στους φίλους και την οικογένεια σας.

 

Λέων ΤΑ ΟΡΘΙΑ ΣΠΑΘΙΑ

Σκοτάδι και στασιμότητα υπάρχει αυτήν την εποχή, μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς δηλώνετε μπερδεμένοι, με όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε… με το παρελθόν που σας αναζητά, και το παρόν που θέλει να δώσετε απαντήσεις.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Εσείς θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, καθώς υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, και σας ζητάει χρόνο. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ασχοληθείτε και περισσότερο με τα οικονομικά σας.

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορείτε να κάνετε εσείς πια ένα διάλλειμα από όλους και όλα. Έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε πολλά ζητήματα στην καθημερινότητα σας, άρα το να φύγετε για ένα μικρό διάστημα, από την ρουτίνα σας, μόνο τελικά καλό θα σας έκανε.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ

Κάποιες φορές γίνεστε αυστηροί, με τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα σας.  Αυτό μάλλον σημαίνει ότι έχετε φτάσει στα όρια της υπομονής και της κούρασης σας. Οργανωθείτε και φροντίστε για λίγες η μέρες, να αλλάξετε παραστάσεις!

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Κάποιος από το χαμένο και ξεχασμένο σας παρελθόν, σας αναζητά και μάλλον μέσα στην καινούργια εβδομάδα -25/11 θα σας μιλήσει, ή θα τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε και απαντήσεις θα δώσετε αν τελικά σας ζητηθούν!

 

Αιγόκερως ΟΙ 3 ΔΡΟΜΟΙ

Συμβαίνουν πολλά γεγονότα μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και μάλλον αυτό σας έχει πιέσει ως προς τον άνθρωπο σας. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο στις καταστάσεις, για να αποσυμπιεστούν.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Τα προγράμματα σας, είναι άκρως φορτωμένα και μάλλον έχετε αφήσει σε τελευταία μοίρα την σχέση σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μερικοί από εσάς, θα έχετε ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δεν λειτουργούν τα πράματα όπως τα έχετε ρυθμίσει, μέσα στον δεσμό σας και αυτό πιθανόν και να σας έχει κουράσει. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του έτους, θα σας φέρουν δυνατότητες συζητήσεων, που θα σας λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις.