Ερωτικά ΤΑΡΩ για το Σαββατοκύριακο 23+24/11

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές στον τρόπο, που λειτουργεί η σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που εκτιμήσει και το συντροφικό σας έτερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Μην ασχολείστε με το παρελθόν και πάλι. Μπορεί να σας έχει ψάξει αλλά, ακόμη δεν έχει τροποποιηθεί κάτι ουσιαστικό. Οι μέρες προσεχώς σίγουρα θα σας το αποδείξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν έχετε ακόμη  βαρεθεί την μοναξιά σας, και αυτό σας κάνει πραγματικά να μην μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στους κύκλους σας και ποιος σας έχει ερωτευτεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αποφασίστε πότε θα μιλήσετε και τι θα πείτε στον άνθρωπο που θέλετε έτσι ώστε, να μπορέσετε να λύσετε όλες τις παλιές και δύσκολες παρεξηγήσεις που έχουν λάβει χώρα.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην δίνετε τόση σημασία σε άτομα, όπου ξέρετε ότι η ζωή τους δεν είναι και στρωμένη. Εσείς αυτό που αναζητάτε είναι κάποιος έτοιμος σύντροφος που ξέρει ακριβώς τι θέλει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μαζέψτε το μυαλό σας από τα παλιά και θα δείτε, ότι σίγουρα υπάρχει χώρος και καλή διάθεση για κάτι νέο που ίσως και ήδη να σας περιτριγυρίζει.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ανεβάστε λίγο περισσότερο τις στροφές σας και φτιάξτε την διάθεση σας. Χρήματα και οικονομικές ειδήσεις σας πλησιάζουν και σίγουρα σας λύνουν και πολλά προβλήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τώρα που ο Ήλιος, φεύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, μπορείτε να έχετε μια πιο καθαρή και σφαιρική άποψη για ότι συμβαίνει στην εργασιακή  και την ερωτική σας σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Την ησυχία σας θέλετε, αλλά τελικά δεν θα την έχετε. Για τις επόμενες 4 εβδομάδες, θα είστε στο επίκεντρο του σύμπαντος, άρα για τα  πάντα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τόσο καλή διάθεση μόνο ερωτεύσιμοι μπορείτε να είστε. Υπάρχει ήδη μια ιστορία αγάπης, που πάει και έρχεται στην ζωή σας και τώρα θα ολοκληρωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Διαισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο, δεν είναι και στην πιο καλή ψυχολογία. Αυτό τώρα μπορεί να αλλάξει αν και εσείς μιλήσετε πιο ανοιχτά για τις προθέσεις σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία σας, από το παρελθόν και αυτό τώρα έχει αρχίσει και γίνεται ένα εμπόδιο. Είναι μόνο στο δικό σας το  χέρι για το πώς θα το διαχειριστείτε όλο αυτό.