Αρμένικη τραπουλομαντεία για σχέσεις και γάμους

Αναλυτικές προβλέψεις για 3 – 4 εβδομάδες:

Κριός: ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ  – ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Μην ακούτε κανέναν για το τι πρέπει να κάνετε με την  ερωτική σας ζωή, που σίγουρα είναι μπερδεμένη. Μην κάνετε ακόμη κάποια άμεση κίνηση, καθώς το ταίρι σας θα ενεργοποιηθεί και θα σώσει την κατάσταση!

Ταύρος: ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ – ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Ή ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει άμεσα. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του χρόνου, θα σας φέρουν χρήμα, μια καινούργια σημαντική αγάπη αλλά και πολλές οικογενειακές χαρές.

Δίδυμοι: ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΜΑ – ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Μόνοι σας έχετε κάνει πολλά και πρακτικά μέσα στην εργασία και την οικογένεια σας. Ο χρόνος σας σίγουρα είναι πολύτιμος και πλέον θα τον διαχειριστείτε με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Οι σχέσεις οι ερωτικές θα σας απασχολήσουν από Δεκέμβριο.

Καρκίνος: ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ – ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΡΑ

Οι μέρες είναι θετικές φορτισμένες με αγάπη και αληθινά συναισθήματα που θα φέρουν το δύσκολο ταίρι σας, και πάλι κοντά σας… και αυτήν την φορά με τις λύσεις που χρειάζονται. Εσείς μην κάνετε όμως άλλες εκπτώσεις.

Λέων: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑΔΕΣ – ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΥΧΩΝ

Τα ερωτικά σημάδια τα έχετε δει καιρό τώρα, από το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το πράσινο φως. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που θα δείτε και τον οικονομικό σας τομέα να ανθίζει.

Παρθένος: ΤΟ ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ –  ΆΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μυστικά του από το παρελθόν θα σας αποκαλύψει ο άνθρωπος σας, που τώρα θέλει πια αυτή η σχέση σας, να περάσει σε ένα πιο επίσημο επίπεδο, που δεν θα σας ενοχλεί κανένας. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και από την μεριά σας σίγουρα.

Ζυγός: ΣΟΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ – ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟ, ΝΕΑ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ

Εσείς που είστε για ακόμη μια φορά, μπλεγμένοι σε διπλές – παράλληλες διαδρομές, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου… για να μιλήσετε σε όλους και να πάρετε αποφάσεις, μιας και κανένας άλλος δεν το κάνει… και το ξέρετε.

 

Σκορπιός: ΛΕΥΚΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ – ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Οι αλλαγές που θα φέρει στην ζωή σας το άτομο που αγαπάτε, είναι μόνο θετικές και αυτό είναι κάτι που θα  σας δώσει και τα κίνητρα, για να ξεκόψετε από το παρελθόν σας. Επίσης, στην δουλειά σας, θα χρειαστεί να προσέχετε περισσότερο

Τοξότης:  ΑΔΕΙΟ ΚΑΡΟ ΜΕ 3 ΑΛΟΓΑ – ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ

Δεν θα εκπλαγείτε, από την επιστροφή του πρώην σας και πάλι στα μέρη σας. Το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές και χωρίς όμως κάποια πρακτική επιτυχία. Οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα τώρα θα είναι και οι τελευταίες.

Αιγόκερως: ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑ – ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ

Μην πάρετε τώρα τις αποφάσεις για την ερωτική σας πορεία με αυτόν τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Μέσα σας ακόμη δεν αισθάνεστε ασφαλείς και ίσως και να χρειάζεται άμεσα να κάνετε μια ολοκληρωτική συζήτηση.

Υδροχόος: ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ – ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ

Αν μπορείτε να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, απλά κάντε το. Είναι και ο μοναδικό τρόπος που θα σας φέρει και πάλι στην προσωπική σας ισορροπία, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει μέσα από τις λάθος αισθηματικές σας επιλογές.

Ιχθείς:  ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ –  ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Ο νέος έρωτας ζυγώνει. Ξέρετε τι θέλετε και πιθανόν και να το δείξετε άμεσα σε μια φρέσκια γνωριμία. Οι μέρες θα σας δώσουν και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας διορθώσουν τα οικονομικά.