Ερωτική Μάνταλα – Ο Δεκέμβριος, θα φέρει νέες αγάπες και επανασυνδέσεις μόνιμες

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός  – Οι τρείς Κύκλοι

Έχετε δημιουργήσει μέσα από την σκληρή σας εργασία, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει στην ζωή σας, και ένας μεγάλος έρωτας- αγάπη για να ολοκληρωθείτε σαν προσωπικότητες. Το πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα έχει σημαντικές λοιπόν εκπλήξεις.

Αστρολογική ***/**

Ταύρος – Τα Άστρα

Αν έχετε σκοπό να φύγετε από κάποια σχέση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε και το οφείλετε πιο στον εαυτό σας, είναι να δράσετε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις προθέσεις σας, στο άλλο ταίρι… και χωρίς κάποιος στο τέλος να πληγωθεί.

Αστρολογική Εύνοια:: ****/*

 

Δίδυμοι – Το Φως

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου, που σας αφορά…και τώρα έχετε βάλει σκοπό να κάνετε μια πιο ευθεία συζήτηση που σίγουρα θα σας κάνει και τους δύο να αποκαλύψετε επιτέλους, τι ζητάει ο ένας από τον άλλον!

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Καρκίνος – Η Τύχη

Από όλα αυτά που έχετε ακούσει και δει από τον άνθρωπο σας, είστε πια απόλυτα πεπεισμένοι, ότι μπορείτε να τον εμπιστευτείτε πιο βαθιά και μαζί, αν το επιθυμείτε και υπάρχουν και οι πρακτικές συνθήκες, να κάνετε τα βήματα για μια δέσμευση.

Αστρολογική Εύνοια:: ***/**

 

Λέων – Η Καρδιά

Έχτε πάντα στο μυαλό σας, ότι υπάρχουν λύσεις, για όλα τα συναισθηματικά προβλήματα. Τώρα εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και σε δεύτερο τόνο, να επαναπροσεγγίσετε το άτομο.

Αστρολογική Εύνοια:: ****/*

 

Παρθένος – Τα Μονοπάτια

Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε μείνει μόνοι σας και τώρα ζητάτε κάτι νέο, που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξει άφθονη τύχη πάνω σε αυτόν τον τομέα, και μάλλον μια ερωτοφιλία, θα γίνει πολλή πιο εξωστρεφείς προς εσάς!

Αστρολογική Εύνοια: *****

 

Ζυγός – Ο Άσσος

Θα χρειαστεί μέσα στο πρώτο διάστημα του νέου μήνα, να μιλήσετε περισσότερο με το πρόσωπο που σας έχει δελεάσει το ερωτικό ενδιαφέρον, έτσι όλη αυτή η προσπάθεια που έχετε κάνει το διάστημα πριν, να αποδώσει τους καρπούς…και μια σχέση επιτέλους να ξεκινήσει.

Αστρολογική Εύνοια: *****

 

Σκορπιός – Το Σπαθί

Όλες οι σκέψεις που έχετε για τον πρώην σας, μέσα στο επόμενο διάστημα που θα τον συναντήσετε και πολλές φορές μάλιστα, καλό θα ήταν να εκφραστούν και εσείς από την δική σας την μεριά, να πείτε τι θα θέλατε να συμβεί στο από εδώ μετά πλέον!

Αστρολογική Εύνοια:  ***/**

 

Τοξότης – Η Καρδιά

Είσαστε με πολλά υπαρξιακά ερωτήματα αυτήν την εποχή, και μια ερωτική μοναξιά, που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αυτό θα αλλάξει καθώς κάποιος νέος άνθρωπος που θα εισβάλει στην ζωή σας, αρχικά με την μορφή φίλου, και μετά συντρόφου, θα σας κάνει όλα αυτά να τα ξεπεράσετε.

Αστρολογική Εύνοια:  ****/*

 

Αιγόκερως – Ο Μέγας Κύκλος

Πολλές οι μεγάλες και μελλοντικές υποσχέσεις, που σας έχει δώσει ήδη το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κάποια υπερβολή και μόνο και μόνο για να σας εντυπωσιάσει. Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, θα δείτε τα πάντα να γίνονται πράξη και η σχέση σας, να εξελίσσεται γοργά.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος – Το Σημείο

Είναι ατελείωτη η αγάπη που σας έχει το ταίρι σας, και σας το έχει αποδείξει τόσες φορές. Είστε το ζώδιο που μέσα στους μήνες που έρχονται θα δεχτεί προτάσεις γάμου – οικογένειας. Μέχρι τότε φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Εύνοια: *****

 

Ιχθείς – Το Δίκτυ

Μέσα από την εργασία σας, θα μεγαλουργήσετε και θα έχετε οικονομική άνεση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό θα είναι κατάλληλη σας βάση, για να προχωρήσετε και πιο κάτω με την προσωπική σας σχέση, ίσως και σε γάμο ή μετοίκηση.

Αστρολογική Εύνοια: ***/**