Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τρίτη 26/11

Για όλους:

Κριός – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν έχετε και την καλύτερη πιθανή φήμη, σε υποθέσεις αγάπης και σχέσεων… και αυτό το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. Πάντως ότι και να έχετε πράξει στο παρελθόν …. τουλάχιστον στο τώρα το φέρετε σαν  γνώση και την εμπειρία, στο να βρείτε αυτό που θέλετε και σύμφωνα με τα κριτήρια σας.

Εύνοια με Αιγόκερους

Ταύρος – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μην αφήνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις που απαιτεί το ταίρι και το περιβάλλον σας. Έχετε και εσείς τις απαιτήσεις σας, και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να τις ανακοινώσετε. Σίγουρα θα γίνουν αποδεκτές.

Εύνοια με  Λέοντες

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μόνο όποιος έχει υπομονή και είναι αληθινός, στα θέλω του θα μπορέσει να βρει τον ανοιχτό δρόμο για την καρδιά σας. Είναι μια καλή περίοδος που θα βρείτε και πάλι τα πατήματα σας, και μάλλον θα δεχτείτε και να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις για να ξεκινήσει μια σχέση.

Εύνοια με Τοξότες

 

Καρκίνος – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ    

Είστε στο κόκκινο με έναν νέο έρωτα, που έχει την ζωή σας πιο όμορφη. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει αυτήν την φορά να το προστατέψετε και όχι να το αφήσετε στην τύχη του.  Πολλοί από εσάς, θα χρειαστεί και να μετοικήσουν ή να προβούν σε κάποιες άλλες αλλαγές.

Εύνοια με Σκορπιούς

Λέων – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν θα δώσετε νέες ευκαιρίες σε άτομα, που σας έχουν με ποικίλους τρόπους απογοητεύσει στο παρελθόν. Τώρα γύρω σας ανοίγει ένας άλλος κύκλος γνωριμιών, που θα βρεθείτε χωρίς να το καταλάβετε σε μια σχέση που θα έχει όλες εκείνες τις προδιαγραφές που πάντα θέλατε.

Εύνοια με Ταύρους

 

Παρθένος – ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ   

Όλος ο Δεκέμβριος, θα είναι φορτωμένος με γεγονότα, μόνο ευχάριστα που θα σας αλλάξουν την διάθεση. Αυτός που αγαπάτε, θα έχει πια χρόνο και χώρο στην ζωή του, άρα εύκολα μπορείτε να περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Εύνοια με Ιχθείς

 

Ζυγός – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν γύρω σας πολλά και ποικίλα φλερτ, αλλά ακόμη ουδένα δεν σας έχει τραβήξει τόσο έντονα την προσοχή. Από τα μέσα του μήνα Δεκεμβρίου, μερικοί θα λάβουν αποφάσεις για επανασύνδεση με τον πρώην τους, αλλά υπό άλλους όρους και προϋποθέσεις.

Εύνοια με Παρθένους

 

Σκορπιός – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Τα άστρα σας ευνοούν άρα, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς, και να κατακτήσετε τους στόχους σας, σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Σε οικογενειακό επίπεδο κάποιοι από εσάς, θα έχουν μαντάτα για έναν απόγονο.

Εύνοια με Ζυγούς

Τοξότης – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μέρες χαράς και ερωτικής ανακούφισης, θα έρθουν σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, και πιο πολύ σε εσάς που έχετε χωρίσει  και τώρα σας έρχεται εκ νέου η ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε. Όλα τα παλιά καλύτερα να τα ξεχάσετε.

Εύνοια με Υδροχόος

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Με τον αστρολογικό ουρανό να σας υποστηρίζει, εσείς θα είστε σε μια πολλή πιο ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και οι ευκαιρίες στον οικονομικό – επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι πολλές και άμεσες. Εσείς να είστε πιο ώριμοι στις τελικές σας επιλογές.

Εύνοια με  Παρθένος

 

Υδροχόος – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες συμπάθειες, έχουν αρχίσει και εξελίσσονται σε έρωτες. Οι μέρες έχουν αποκαλύψεις στην αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα θα σας κάνουν να μπείτε σε σχέσεις που θα σας δώσουν ότι σας στέρησε το παρελθόν. Τώρα κρατήστε και τις ισορροπίες.

Εύνοια με Λέοντας

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν σας νοιάζει πια καθόλου πραγματικά, για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν του ατόμου που είστε μαζί. Σας δείχνει έναν καλό χαρακτήρα και πιθανόν και να του δώσετε την ευκαιρία που σας ζητάει, για να κάνετε και τα επόμενα κοινά βήματα.

Εύνοια με  Ιχθείς