Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τετάρτη 27/11

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό, πιο έντονο για τις χαμένες ερωτικές υποθέσεις του τελευταίου καιρού. Δεν θα προλάβετε, πλησιάζει μια δυναμική επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Οι σκέψεις και  η ζωή των άλλων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν, ειδικά αυτήν την χρονική περίοδο, που είστε 100% δοσμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μια ερωτική υπόθεση θα σας δυσκολέψει από τον καινούργιο μήνα, αλλά μόνο για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μην επιμείνετε και τόσο πολύ σε μια συνάντηση, με τον άνθρωπο που θέλετε, αν βλέπετε ότι από την μεριά του προβάλει πολλές αντιρρήσεις και εμπόδια. Υπάρχουν καταστάσεις που ακόμη δεν ξέρετε και πιθανόν και να χρειάζονται τον χρόνο τους, για να αποκαλυφθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς κάνετε τον λαγό, για να προλάβετε να έχετε τα πάντα έτοιμα, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο πιο χαρούμενα μπορείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και κάποια σπουδαία ανοίγματα στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν υπάρχουν τόσο καθαρές προθέσεις από τον αγαπημένο σας, για να μεταβείτε σε κάτι πιο σταθερό ή επίσημο. Μην περιμένετε αιώνια για κάποια αλλαγή.  Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες καλές οικονομικές ειδήσεις στον δρόμο σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ευχάριστη η ημέρα, όπου και θα δείτε αλλαγές σημαντικές μέσα στο επάγγελμα σας. Χρήματα και ειδήσεις, για κάποιες νέες συνεργασίες σας χτυπούν την πόρτα.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Ένας συναισθηματικός δεσμός, δεν είναι ποτέ αρνητικός ή θετικός. Εσείς πρέπει να καταλάβετε, αν είστε συμβατοί ή όχι με το άλλο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ο σύντροφος σας, σας έχει κολακέψει πάρα πολύ για τα επιτεύγματα σας, αυτό τον τελευταίο καιρό, και μάλλον σας έχει πιάσει ανησυχία. Λάθος, απλά το εννοεί.  

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Πάρτε τις πρωτοβουλίες στα δικά σας χέρια και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ακριβώς, έχετε στο μυαλό σας. Έπρεπε να το είχατε κάνει, πιο νωρίς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΣΣΟ ΣΚΑΡΟ

Προσπαθήστε να στηρίξετε τα σχέδια σας, χωρίς να κάντε πολλές και γύρω- γύρω ανακοινώσεις, καθώς όλοι σας βλέπουν υπερβολικά ανταγωνιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μένετε άπραγοι και σιωπηλοί, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές αλληλοκατηγορίες και παρασκήνιο. 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα και τα εμπόδια, που σας προκαλούσαν καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο Δεκέμβριος… έρχεται με τα καλύτερα, για εσάς.