Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Πέμπτη 8/11

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, θα γίνουν μόνο καλύτερες. Τώρα που και εσείς έχετε μια καλύτερη διάθεση, κάποια προβλήματα με τον σύντροφο σας, θα επιλυθούν και θα γίνεται και πάλι ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Ταύρος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Προσπαθήστε να ξεχάσετε όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, καθώς τώρα το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα σας ψάξει με σκοπό, να δημιουργήσετε κάτι που θα έχετε βάσεις και μέλλον.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Οι μόνιμες επικοινωνιακές κόντρες, που έχετε με το ταίρι σας, είναι και ο βασικός λόγος, που τώρα έχετε παγώσει και συναισθηματικά. Οι συναντήσεις που θα σας προταθούν πάντως θα έχουν να κάνουν με αποκατάσταση όλων αυτών των θεμάτων.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην δίνετε ελπίδες σε έναν άνθρωπο, που δεν θέλετε να είστε μαζί… ούτε να ζητάτε χρόνο για να το σκεφτείτε. Είστε κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις του Κυβερνήτη σας, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

Λέων – ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ

Μια οικονομική ανάσα, θα σας προσφέρει κάποιο άτομο που αγαπάτε. Πιθανόν και ο άνθρωπος σας, που πραγματικά έχει βλέψεις για το μέλλον σας ίσως και μέσα από μια δέσμευση – γάμο. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές και χωρίς να βιάζεστε.

 

Παρθένος – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Σίγουρα με τα άστρα, να σας δίνουν πολλές και σοβαρές ευκαιρίες, για να βρεθείτε πλέον και να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, θα καταφέρετε να λύσετε όλα αυτά τα πρακτικά προβλήματα, που τρέχουν τώρα στην σχέση σας αλλά και τα πέριξ περιβάλλοντα.

 

Ζυγός – ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Όσα και να έχετε προσφέρει και πει, στον άνθρωπο σας ακόμη δεν έχετε δει και την αντίστοιχη ανταπόκριση. Μάλλον είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να κάνετε ένα διάλειμμα και να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από όλην αυτήν την υπερβολή σας.

Σκορπιός – ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα πρέπει να σας ενοχλεί που είστε ερωτικά μόνοι σας. Τώρα το σύμπαν θα σας φέρει στον δρόμο σας νέα πρόσωπα, που θα σας κάνουν να βρείτε την συντροφιά μέσα σε σχέση, που τόσα χρόνια ονειρεύεστε. Μην χάνετε τον χρόνο σας αλλού.

 

Τοξότης – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Οι εφήμερες και οι πρόχειρες σχέσεις  σας έχουν πια κουράσει. Υπάρχει όμως ένα άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σας, που καιρό τώρα σας έχει δείξει την ερωτική του προτίμηση. Είναι στο χέρι σας, πως θα διαχειριστείτε καταστάσεις.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τα οικονομικά σας θα έχουν μια σταθερή άνοδο, και το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μπορείτε να μιλήσετε και στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που την προηγούμενη σεζόν είχατε σχεδιάσει. Επίσης, μην χάνεστε και από τους φίλους και τις παρέες σας.

 

Υδροχόος  – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Οι συζητήσεις τελικά που τρέχουν με τον σύντροφο σας, μάλλον σας έχουν κουράσει και τώρα θέλετε από την δική σας την μεριά να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε εσείς. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, από τον Δεκέμβριο… σίγουρα όλα θα βρουν τις ισορροπίες τους.

Ιχθείς – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν χρειάζεται ειδικά εσείς, να περιμένετε κανέναν. Τώρα που μπορείτε και έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, και να ολοκληρώσετε καταστάσεις που έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Επιπροσθέτως, στην εργασία σας, θα βρείτε και μεγάλη οικονομική στήριξη.