Η τράπουλα της Κατίνας – Ένα Σαββατοκύριακο με ερωτικές ανατροπές!

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός : Γκαμχάτ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος αλλά ούτε και καλή διάθεση, από την δική σας πλευρά, για να προσφέρετε σε κάποιον που μέχρι στιγμής, δεν σας έχει πείσει για τις αληθινές του προθέσεις. Σίγουρα όλο αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Ταύρος : Μπέντες – Το Τζάν του Σμαραγδιού 

Δεν είστε έτοιμοι για επίσημες δεσμεύσεις, και πιθανόν και να πρέπει να το πείτε αυτό στον άνθρωπο σας, που τώρα ζητάει πολλά περισσότερα. Από τον νέο μήνα, να είστε έτοιμοι και για καλές αλλαγές στην εργασία σας.

Δίδυμοι : Το Ερωτικό Γράμμα

Είστε ευτυχισμένοι με την παρούσα σχέση σας, αλλά ακόμη μέσα στην καρδιά σας υπάρχουν κάποια υπολείμματα από το παρελθόν. Με το σύμπαν αν σας ενισχύει, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα μπείτε σε πειρασμούς, για να το ψάξετε.

Καρκίνος :  Τα Άστρα

Είσαστε μέσα σε πολλές ανασφάλειες, για την ροή των συναισθηματικών σας, και αυτό ίσως και αυτό να πιέζει τον σύντροφο σας. Οι πιο προσωπικές σας επικοινωνίες και οι συναντήσεις, θα λύσουν πολλές από τις απορίες και των δύο σας.

Λέων : Το Βουνό

Οι διπλωματικές σας μόνο συμπεριφορές είναι και αυτές που θα κερδίσουν και πάλι το ενδιαφέρον του ατόμου που θέλετε, και πραγματικά από όλο αυτόν δεν είστε και τόσο μακριά. Από τους φίλους σας κάποιος, θα ζητήσει την πρακτική σας βοήθεια.

Παρθένος : Ο Ήλιος

Όσα και να έχουν γίνει μέσα σε αυτόν τον δεσμό, τίποτα δεν έχει μειώσει το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που αγαπάτε. Τώρα θα δείτε ότι και οι πράξεις του θα είναι αυτές, που θα σας κάνουν να υποχωρήσετε και να βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα.

Ζυγός : Άραλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Μην λέτε πολλά σε άτομα που μεν σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι δεν αξίζουν όλοι τελικά. Ελάτε και πιο κοντά στα εργασιακά σας, που τώρα σας έχουν ανάγκη.

Σκορπιός : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Όσα και να λέτε, στον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά… αν σε λίγο καιρό δεν τα συνοδέψετε και με πράξεις, απλά θα υπάρξει τέλος και το ξέρετε. Αν υπάρχουν παράλληλες καταστάσεις, είναι τώρα το σωστό χρονικό σημείο, για να τις λύσετε.

Τοξότης :  Η Άγκυρα

Κάποια έκτακτα χρήματα, που θα σας έρθουν σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε και την προσωπική σας ισορροπία. Υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που θα σας μιλήσει και πιο ανοιχτά, για τα ερωτικά συναισθήματα που τρέφει για εσάς.

Αιγόκερως : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον. Τώρα που είστε οι περισσότεροι μόνοι και έχετε τις επιλογές για κάτι νέο, προσοχή στις δράσεις και στα λόγια σας. Μια μερίδα πιθανόν και να δώσει δεύτερη ευκαιρία… σε μια πιο παλιά της αισθηματική ιστορία. 

Υδροχόος :  Η Μπρατσέρα

Σίγουρα είστε καχύποπτοι με όλα αυτά που έχετε υποστεί στο παρελθόν και μέσα σε λάθος ερωτικές σχέσεις. Αυτό σίγουρα θα σβήσει, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε μια φρέσκια γνωριμία, που σίγουρα θα σας αλλάξει όλη την σχετική κοσμοθεωρία.

Ιχθείς : Η Καμήλα

Απογοητευμένοι πιθανόν και να είστε από τα τελευταία γεγονότα, που έχουν λάβει χώρα, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι και κάτι που ήδη επηρεάζει και τον άνθρωπο σας, που άμεσα θα θελήσει να σας μιλήσει δίνοντας λύσεις.