Ερωτική Χαρτομαντεία LENORMAND – Μια νέα εποχή για τους Ερωτευμένους!

Προβλέψεις για το πρώτο 15μερο Δεκεμβρίου:

Κριός ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Τα αστρολογικά δεδομένα των  ημερών, σας δίνουν μια παρότρυνση για να μπορέσετε να λήξετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν. Σίγουρα με τον άνθρωπο σας, θα λύσετε πολλές και ουσιαστικές παρεξηγήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: 4/5

Ταύρος Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Μέσα από τις δικές σας τελικά τις προσπάθειες, θα έρθουν οι λύσεις σε οικογένεια και εργασία. Τώρα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μπορείτε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Το δικαιούστε, ειδικά εσείς που έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σας σχέση.

Εύνοια Ζωδίου:  4/5

 

Δίδυμοι  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε χαλαρώσει αρκετά, μιας και οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι μόνοι ή έχουν χωρίσει προσφάτως. Τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν μια άκρως ανεβασμένη ψυχολογία, όπου και θα καταφέρετε και κάποια ζητήματα της εργασίας και των οικονομικών σας, να τα κλείσετε!

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, σας δείχνει άκρως ερωτικούς στα μάτια των τρίτων. Η αλήθεια είναι ότι οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, το μόνο που έχουν αυτήν την εποχή είναι κάποιες ερωτοφιλίες αδιέξοδες και πολλή εργασία – ταξίδια – υποχρεώσεις.

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

 

Λέων Ο ΑΝΤΡΑΣ

Όλη αυτή η νέα εβδομάδα θα είναι γεμάτη από ευχάριστα γεγονότα, που θα σας κάνουν να δείτε την σχέση σας, αλλά και τον άνθρωπο σας με μια τελείως διαφορετική ματιά. Τα οικονομικά σας είναι πολύ καλύτερα και σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε και κάποιες αλλαγές.

Εύνοια Ζωδίου: 4/5

Παρθένος Ο ΗΛΙΟΣ

Είστε μόνο μπερδεμένοι αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα το ταίρι σας, δεν ξέρει πώς να σας διαχειριστεί. Ότι και να είναι αυτό που σας ενοχλεί – απασχολεί, θα καταφέρετε μέσα στο 2ο δεκαπενθήμερο του νέου μήνα, να το λύσετε και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

 

Ζυγός ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν είστε απόλυτα σίγουροι, για το που μπορεί να οδηγηθεί αυτή η ερωτική σχέση που έχετε. Οι συζητήσεις ωστόσο που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, θα σας καθησυχάσουν. Οι μόνοι, ας ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, μιας και χρήματα έρχονται έκτακτα, από εκεί που ούτε καν το φαντάζεστε.

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

 

Σκορπιός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Παραδέχεστε πια στον ίδιο σας τον εαυτό, ότι αυτός ο δεσμός, έχει πολλά προβλήματα. Το θέμα αυτό το έχετε σίγουρα συζητήσει με τον άνθρωπο σας, που ζητά χρόνο. Μην πιέσετε, από τον Δεκέμβριο…πολλά θέματα θα μπουν στην θέση τους σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: 4/5

Τοξότης ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν διάφορα θέματα, που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό – οικογένεια σας, και κυρίως από τα τρίτα κοινά σας περιβάλλοντα. Τώρα που θα βρεθείτε και πάλι όλοι μαζί, θα καταφέρετε να βάλετε τα όρια σας.  Το ίδιο θα πράξει σίγουρα και  το συντροφικό σας έτερο.

Εύνοια Ζωδίου: 4/5

 

Αιγόκερως Η ΝΥΧΤΑ

Το να στεναχωριέστε για παλιές καταστάσεις, δεν έχει νόημα. Τώρα που όλα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα με τον παρόντα σύντροφο σας, εσείς θα χρειαστεί να κλείσετε το παρελθόν και να μην αδικείτε κανέναν. Από τις 07/12 κα μετά, θα σας έρθουν και κάποια τυχερά χρήματα που θα σας διευκολύνουν.

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

 

Υδροχόος Η ΚΟΡΩΝΑ

Οι μέρες μέχρι και την αρχή του Αιγόκερου  -23/12 έχουν για εσάς και την οικονομική σας καθημερινότητα, πολλές και σημαντικές εκπλήξεις. Πιθανόν και να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι. Κάποιος που του έχετε υποσχεθεί κάτι…περιμένει την παρουσία και τις δράσεις σας.

Εύνοια Ζωδίου: 5/5

Ιχθείς ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Μέσα στην ψυχή σας, έχετε πολλές και μεγάλες ανασφάλειες για την πορεία και την όποια εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής – σχέσης. Αυτό κάποιες στιγμές κάνει τον σύντροφο σας να πιέζεται, και να δείχνει μια τελείως λάθος συμπεριφορά!

Εύνοια Ζωδίου: 5/5