Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ποιος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου?

Ερωτικές Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο:

Κριός ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε πραγματικά αγχωθεί, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια και στην σχέση σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.  Οι συζητήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας λύσουν πολλές απορίες.

Τυχερό νούμερο : 9

Ταύρος ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τους πιο τυχερούς, αυτών των ημερών, που θα διαπιστώσετε ότι η αισθηματική και η εργασιακή σας ζωή, έχουν πάρει την μορφή – ροή που θέλατε. Ταξίδια και επισκέψεις φίλων, στα προσεχώς.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Δίδυμοι ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Επιστροφές και επανασυνδέσεις, θα χαρακτηρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα,  και εσείς θα πρέπει σε όλα σας να είστε έτοιμοι, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Καρκίνος ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε πάνω σε διλήμματα και αυτό είναι κάτι που τώρα σας έχει πιέσει. Θα πρέπει να ψάξετε πιο βαθιά μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, για το ποιον αγαπάτε… και ποιον κοροϊδεύετε!

Τυχερό νούμερο : 1

 

Λέων ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κινητικότητα υπάρχει μέσα στην ερωτική σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει προκαλέσει ένα χαμόγελο εσάς, των αδέσμευτών. Οι εν σχέση προσοχή σε τυχόν ζήλιες του συντρόφου σας.

Τυχερό νούμερο : 2

Παρθένος ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τα ζώδια που δεν αντέχετε την μοναξιά και αυτό είναι κάτι που τώρα, έχει αρχίσει σε ψυχολογικό επίπεδο να σας πιέζει. Φροντίστε μόνο να μην επιστρέψετε… στις παλιές κακές σας συνήθειες.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ζυγός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ερωτικές οι ημέρες αυτές του Δεκεμβρίου για το ζώδιο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν πλέον πιο ξεκάθαρες προθέσεις, προς το πρόσωπο που τους αφορά, και ίσως και μια σχέση να ξεκινήσει με γερές βάσεις.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Σκορπιός ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Μην ασχοληθείτε με νέα άτομα, αν ακόμη δεν έχετε κλείσει τους παλιούς κύκλους σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε μια αρχή με τον πρώην σας, αν ακόμη μέσα στην καρδιά σας, έχετε αγάπη για το πρόσωπο του.

Τυχερό νούμερο : 5

Τοξότης ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες με το άτομο που έχετε ερωτευτεί,  αλλά από το τέλος του Τοξότη και μετά, θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο προσεχτικά και να κάνετε προτάσεις που θα σας ενώσουν.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Αιγόκερως ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην λέτε κάτι που δεν πιστεύετε στον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο για να έχετε την προσοχή του. Πιθανόν και τώρα να έχει τα δικά του προβλήματα και να θέλει τον χρόνο του, για να τα λύσει.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Υδροχόος ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να είστε ακόμη σίγουροι, για αυτά που σας έχει υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Θα κάνετε λίγο υπομονή και από τις αρχές του 2ου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου, θα δείτε όλη την αλήθεια να ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Τυχερό νούμερο : 4

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει μια καλή επικοινωνιακή διάθεση, από τον σύντροφο σας, για να κάνετε, το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Από όλα αυτά που θα σας προτείνει, συμπληρώστε και εσείς τις δικές σας προτάσεις – ιδέες.

Τυχερό νούμερο : 7