Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις: 02/12-08/12/2019

Κριός  ΤΟ ΑΡΜΑ

Αισθάνεστε ερωτευμένοι χωρίς ανταπόκριση. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου μήνα, θα δείτε αυτό το άτομο, και ίσως μέσα από την διπλωματική σας συμπεριφορά, να το πείσετε για να έχετε, μια ακόμη ευκαιρία. Όλα τείνουν να είναι πάντως υπέρ σας.

Τυχερό νούμερο : 9

Ταύρος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η σιωπή σας μεταφράζεται, ίσως και λάθος από το άτομο που σας θέλει επίσης σιωπηλά! Μια εξαιρετική εποχή που θα σας βάλει σε διαδικασίες, να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο που αγαπάτε και μέχρι, να τον κατακτήσετε. Τα οικονομικά σας έχουν ισορροπία και μόνιμη άνοδο.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Δίδυμοι Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σίγουρα οι όψεις του κυβερνήτη σας, θα σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία που σίγουρα, θα μαγνητίσει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι σας, θα χρειαστεί να είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις που θα σας έρθουν…λίαν συντόμως.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Καρκίνος ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ     

Τα όνειρα σας, είναι μεγάλα και σίγουρα τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να τα υλοποιήσετε. Νέες γνωριμίες, για τους ελεύθερους αλλά και επανασυνδέσεις, για αυτούς που τώρα είναι έτοιμοι, για να δουν την αισθηματική τους ζωή, από μια άλλη πλευρά.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Λέων Ο ΚΟΣΜΟΣ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και το μόνο καλό είναι ότι τώρα, είστε πια σε μια δυναμική φάση, που μπορείτε να ξεκαθαρίστε αυστηρά την θέση σας, και ποιες είναι από εδώ και μετά οι πραγματικές σας προθέσεις. Σίγουρα όλο αυτό θα σας βγει σε καλό.

Τυχερό νούμερο : 2

Παρθένος Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Υπάρχουν ζητήματα, από την μεριά του αγαπημένου σας, που από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα λυθούν και σίγουρα θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά, αλλά και να αποφασίσετε για όλα αυτά που θα πρέπει να γίνουν πριν να λήξει το τρέχον έτος… και στα οικονομικά σας σίγουρα.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ζυγός Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορεί να είστε οι περισσότεροι του ζωδίου μόνοι σας, αλλά δεν χρειάζεται να πικραίνεστε. Τώρα που θα έρθει σε ορθή πορεία ο Πλούτωνας, όλοι οι γήινοι θα βρουν ή θα ξανα-βρουν το ταίρι τους.  Εκπλήξεις μεγάλες, σε οικογένειες με γάμους ή και αναμονή για απόγονο.

Τυχερό νούμερο : 9

Σκορπιός Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποιος σας έχει βάλει στην αναμονή, και δεν σας επιτρέπει να πάτε την προσωπική σας ζωή πιο κάτω. Αυτό είναι και κάτι που τώρα θα λήξει, και εσείς θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από μια επανασύνδεση ή έναν τελικό χωρισμό. Όλα τα άλλα μπορείτε εύκολα να τα διευθετήσετε.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Τοξότης Η ΣΕΛΗΝΗ

Τρέχουν πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες, στην ζωή σας και εσείς πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε να λύσετε ότι σας καθυστερεί. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έρθουν πιο κοντά με κάποιο φιλικό τους πρόσωπο, που σε παλιότερους χρόνους, εξέφρασε ερωτικό ενδιαφέρον.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Αιγόκερως Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε διαρκώς μια ανασφάλεια, με τον άνθρωπο και την προσωπική σας ζωή, για το που πάει όλο αυτό. Τώρα που ο Δίας, θα βρεθεί πάνω σας, σίγουρα πολλά από όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο κεφάλι σας. Σε δεύτερο τόνο, αφιερώστε χρόνο σε φίλους και συγγενικά πρόσωπα, που σας έχουν χάσει!

Τυχερό νούμερο : 2

 

Υδροχόος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μπορεί να έχουν προκύψει, το τελευταίο χρονικό διάστημα κάποια επικοινωνιακά προβλήματα, μέσα στην σχέση σας, αλλά είναι μόνο θέμα κάποιων  ημερών να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσουν κάποιον που μάλλον, θα γίνει και  ο επόμενος τους σύντροφος.

Τυχερό νούμερο : 4

Ιχθείς Ο ΗΛΙΟΣ

Μην χάνετε την προσωπική σας ισορροπία, μόνο και μόνο επειδή χωρίσατε, ή επειδή το συντροφικό σας έτερο απλά σας ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. Είστε ήδη με πολλές σκέψεις… αλλά καλύτερα να ΄ξεδώσετε΄ σε εργασία και καλούς φίλους.

Τυχερό νούμερο : 7