Πολίτικη Χαρτομαντεία – Γάμοι και Χωρισμοί πριν το τέλος του 2019

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΝΤΡΑΣ – Ανατολή

Σκεφτείτε αυτά που κατά καιρούς σας προτείνει για την σχέση σας ο άνθρωπος σας, και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, δώστε τις απαντήσεις σας. Είναι μια καλή περίοδος που μπορείτε, να διορθώσετε άσχημες καταστάσεις μέσα σε ερωτικούς δεσμούς. Πολλά και τα ζευγάρια –σύντροφοι που θα σκεφτούν τον γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΠΟΡΤΑ – Βορράς

Δεν μπορείτε να μένετε ανάμεσα σε παρέες και κύκλους, που δεν ταιριάζουν με την δική σας φιλοσοφία. Τώρα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε περισσότερο χρόνο και βαρύτητα στην οικογένεια σας, και σε κάποια νέα σας επαγγελματικά ανοίγματα, που θα στεφθούν με επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΛΟΓΟ – Ανατολή

Κινητικότητα θα  υπάρξει αυτό το χρονικό διάστημα, μέσα στην ερωτική σας ζωή και το πιο πιθανόν είναι, κάτι να σας πιάσει την τόσο δύσκολη σας προσοχή. Επίσης, εσείς  που έχετε αυτό το χρονικό διάστημα να πάτε ένα ταξίδι, για να δείτε κάποιον που δεν ξέρετε τόσο καλά, ίσως και να εκπλαγείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΓΥΝΑΙΚΑ – Νότος

 Σημαίνετε πολλά για κάποιον, που όμως δείχνει να μην έχει και τόσο πολύ χρόνο για να σας εντάξει, μέσα στα καθημερινά του προγράμματα. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, και από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα και μετά, πληροφορίες και γεγονότα, θα σας ολοκληρώσουν την εικόνα που έχετε.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ – Δύση

 Τίποτα δεν θα αρχίσει, αν δεν το πείτε – ζητήσετε εσείς. Αισθάνεστε ήδη αλλά και σας συμβαίνει και στην πραγματικότητα, ότι έχετε αυτόν τον καιρό μια μεγαλύτερη απήχηση στο αντίθετο φύλο. Πολλές οι προτάσεις – προκλήσεις που θα σας φανερωθούν, αλλά μόνο όταν θα είστε έτοιμοι δώστε τις ειλικρινείς σας απαντήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ – Ανατολή

 Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο κάλλιστο. Οι μέρες από τις αρχές του Δεκεμβρίου, σας βάζουν ανάμεσα σε νέες επαγγελματικές – οικονομικές δράσεις, που σχετικά γρήγορα θα σας αποδώσουν χρήμα και σταθερότητα. Στον αισθηματικό σας τομέα, υπάρχουν πολλά από την μεριά σας, που πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – Βορράς

 Δεν είστε από τα παιδιά, που θα μασήσετε τα λόγια σας, και θα ασκήσετε διπλωματία για να είστε αρεστοί σε τρίτα μάτια. Έχετε πολλά να πείτε, και ειδικά κάτω από το αστρολογικό βάρος των αλλαγών των γοργών πλανητών, πιθανόν και να σας ξεφύγουν και μεγάλες αλήθειες.  Δεν πειράζει, άλλωστε αυτό είναι και η φιλοσοφία του ζωδίου σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΟΥΡΑΝΟΣ – Ανατολή

 Ξεκινήστε από σήμερα να προγραμματίζετε, όλες αυτές τις καλές αλλαγές, που επιθυμείτε από καρδιάς, να ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Με την εύνοια των εσωτερικών πλανητών, είστε αυτοί… που εντός των επομένων μηνών, θα παντρευτείτε ίσως και να σκεφτείτε πιο ώριμα και την πιθανότητα για οικογένεια. Στα οικονομικά σας, θα έχετε πρόοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  – Νότος

 Η τύχη έχει θέση μόνο δίπλα σας, και για όλον τον νέο μήνα και μέχρι τους Χειμερινούς μήνες, μέσα από ιδιαίτερες ευκαιρίες που θα προταθούν από συνεργάτες και εραστές. Με τον Άρη να προσφέρει την αμέριστη του εύνοια σε όλα τα ζώδια της φωτιάς…εσείς θα βρείτε την εργασία που αναζητάτε τόσο καιρό…και σε δεύτερο βήμα, θα φροντίσετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή και σύντροφο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ – Βορράς

 Οι μέρες που πλησιάζουν θα σας βάλουν σε δρόμους, που πρέπει πρώτα να τους περπατήσετε…και να λάβετε γνώση.  Οι άνθρωποι που θα σας προτείνουν εύκολα την αγάπη και τα αισθήματα τους, θα πρέπει να τους περάσετε πρώτα από το μικροσκόπιο σας. Προσοχή μεγάλη και σε νέες συνεργασίες – ανοίγματα.

.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ  ΠΑΙΔΙ – Βοράς

 Σε όλα είστε μέσα και τώρα ειδικά με τον Ερμή, να σας ωθεί στις αλλαγές, που μέχρι τώρα δεν αποτολμούσατε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε με την προσωπική – ζωδιακή σας δυναμική.  Αυτό είναι και μια σταθερή κατάσταση που θα σας βάλει μέσα στον Δεκέμβριο, όπου εκεί  θα υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ – Ανατολή

Η τύχη έχει θέση μόνο δίπλα σας, και για όλον τον νέο μήνα και μέχρι τους προσεχείς μήνες, μέσα από ιδιαίτερες ευκαιρίες που θα προταθούν από συνεργάτες και εραστές. Με τον  Δία να προσφέρει την αμέριστη του εύνοια σε όλα τα ζώδια του νερού και μέχρι τις 08/12, εσείς θα βρείτε την εργασία που αναζητάτε τόσο καιρό…και σε δεύτερο βήμα, θα φροντίσετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή και σύντροφο.