Η τράπουλα των Βασιλιάδων – Ρίξιμο για το επόμενο 15μερο

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός:  ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μην περιμένετε κανέναν. Τώρα θα χρειαστεί να ανοίξετε τα μάτια σας…. αλλά και να ασχοληθείτε πιο εντατικά με την κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή, που τις έχετε παραμελήσεις τα μέγιστα.

Εύνοια με ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ταύρος:  ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Δεν θέλετε να χάσετε και άλλον από τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που έχουν καιρό τώρα δείξει ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Πιθανόν και ήδη σε κάποιες παρελθούσες επαφές σας, να σας είχαν απογοητεύσει.

Εύνοια με Υδάτινα ζώδια

Δίδυμοι:  ΡΟΔΑ ΖΩΗΣ

Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα καταφέρετε, να τα λύσετε επιτέλους  και αυτήν τη φορά, όλοι οι εμπλεκόμενοι να μείνουν ικανοποιημένοι σίγουρα.

Εύνοια με Παρθένους και Τοξότες

Καρκίνος: ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

Ανεβάστε τις προσωπικές σας ταχύτητες, καθώς υπάρχουν ένα σωρό θέματα, που τώρα πρέπει να λάβουν τέλος μέσα από τις δικές σας λύσεις. Επίσης, ο σύντροφος σας, έχει κάποια παράπονα από εσάς.

Εύνοια με Γήινα ζώδια

Λέων:  ΣΠΑΘΙ ΧΡΥΣΟ

Μπορεί να υπάρχει μια λάθος συνεννόηση ή παρεξήγηση, με τον άνθρωπο σας αλλά σίγουρα δεν θα χρειαστεί… να το τραβήξετε πολύ περισσότερο. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο 07+08/12, θα έχετε νέα του.

Εύνοια με Αέρινα ζώδια

Παρθένος:  ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Σημάδια έρωτα, έχετε πιάσει από κάποιον φίλο – συνεργάτη σας που όμως σας παραξενεύουν. Πιθανόν και να κάνετε λάθος. Επί του παρόντος μην αποτολμήσετε τίποτα, παρά αναμείνατε τις εξελίξεις!

Εύνοια με Ζυγούς και Ιχθείς

Ζυγός:  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

Δεν είναι οριστικός αυτός ο χωρισμός που ζείτε. Μπορεί να έχετε κάνει κάποια έντονα λόγια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν θα σας αφήσει για πολύ ακόμη, τον έναν μακριά από τον άλλον.

Εύνοια με ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Σκορπιός:  ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Μην ακούτε τι έχουν κάνει οι άλλοι μέσα στην σχέση τους. Εσείς μόνο ξέρετε ποιο είναι τελικά το δικό σας πρόβλημα. Από την καινούργια εβδομάδα, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με τον αγαπημένο σας.

Εύνοια με Λέοντες και Υδροχόους

Τοξότης:  ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Κάποιες τελικά παραπάνω εξηγήσεις θα σας δώσει, το συντροφικό σας έτερο, καθώς ξέρει, ότι ρισκάρει, κάτω από αυτές τις συνθήκες να σας χάσει. Επίσης, κάποια επαγγελματικά νέα, σας χαροποιούν.

Εύνοια με Μεταβλητού Σταυρού

Αιγόκερως:  ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟΣ

Δεν θέλετε σε καμία των περιπτώσεων να πάτε πίσω, στο ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα μπορείτε να βρείτε κάτι καινούργιο, και να δώσετε εκεί την προσοχή και τον χρόνο σας.

Εύνοια με Ταύρους και Αιγόκερους

Υδροχόος:  ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μεγάλες εκπλήξεις σας περιμένουν από τους καλούς σας φίλους, που θέλουν να στήσουν και πάλι τις γέφυρες επικοινωνίες με τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί, για να σας πλησιάσει εκ νέου.

Εύνοια με ζώδια του Πύρινου στοιχείου

Ιχθείς:  ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Πολλά αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα 09/12, και ίσως και να πρέπει από τώρα να εξηγήσετε στον άνθρωπο σας ότι θα χρειαστείτε την κατανόηση του…. χρονικά!

Εύνοια με Γήινα ζώδια