Τσιγγάνικη τράπουλα – Ποιος θα σε αναζητήσει για επανασύνδεση?

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Τα  μάτια θα είναι επάνω σας. Τώρα που έχετε και την εύνοια των ανθρώπων γύρω σας μπορείτε να έχετε την πλήρη επιτυχία.

Ο  σύντροφος σας, έχει πια πάρει τις τελικές του αποφάσεις για μια επίσημη δέσμευση μέσα στο έτος.

 

Ταύρος – Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Η αλλαγή που ζητάτε στον εργασιακό σας χώρο και οι ευκαιρίες που έχετε ζητήσεις, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Από το επόμενο δεκαήμερο, θα μπείτε και στην τελική ευθεία, την αισθηματική σας ζωή να την τακτοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Δίδυμοι – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Εσείς είστε σε μια φάση ζωής, που μπορείτε να κάνετε πραγματικά μικρά θαύματα στην οικονομική σας καθημερινότητα, μέσα από ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας.

Προσοχή σε κάποιες επιστροφές προτάσεις από το παρελθόν.

 

Καρκίνος – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Οι πράξεις που θα έρθουν από το άτομο που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, θα σας κάνουν να του δώστε μια ακόμη ευκαιρία επανασύνδεσης.

Οικονομικές ευκολίες και βοήθεια, να περιμένετε από κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή και κάποιον καλό σας φίλο.

 

Λέων – ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Δεν σας νοιάζει και πολύ πια τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, καθώς τώρα στην αισθηματική σας ζωή, έχει εισβάλει μια νέα αγάπη.

Μπορεί να μην είστε και τόσο θετικοί – ευχαριστημένοι με την εργασία σας, αλλά από το επόμενο διάστημα, κάτι θα έρθει που θα σας δικαιώσει.          

Παρθένος – ΤΟ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν κάποια θέματα που σας ενοχλούν στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, αλλά πλέον αυτό θα αλλάξει και με δική του πρωτοβουλία.

Μην ακούτε και μην βλέπετε μόνο τι κάνουν οι άλλοι … αλλά τι έχετε εσείς μέχρι τώρα καταφέρει, που δεν είναι και λίγα!

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Η τύχη σας ακουμπάει και σας προσφέρει ευκαιρίες και άτομα ισχύος, που μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που εύχεστε και θέλετε να ολοκληρώσετε.

Μην πιέσετε αυτήν την εποχή, τον άνθρωπο σας για συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς μετά από λίγο πιθανόν και να τις αναιρέσει.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ότι έχετε ζητήσει από το άτομο που αγαπάτε, ακόμη και αν στο τώρα φαίνεται δύσκολο και μεγάλο… θα σας το προσφέρει και θα είναι αληθινό.

Εκπλήξεις θα έρθουν από τον χώρο της εργασίας σας και μάλλον θα σας δώσουν ότι πραγματικά αξίζετε σε χρήμα και φήμη.

 

Τοξότης – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν σας ενδιαφέρει ακόμη μια σχέση. Τώρα σε αυτό το μονοπάτι ζωής που έχετε πάρει, σας νοιάζει μια συντροφιά που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Επιβράβευση θα έρθει και από τον επαγγελματικό σας χώρο, όπου και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αιγόκερως – ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ

Εκπλήξεις θα έρθουν από την οικογένεια σας, για ένα κληρονομικό – οικονομικό ζήτημα, που θα φέρει στα χέρια σας, πολλά χρήματα.

Σε δεύτερο τόνο μπορείτε σίγουρα να διορθώσετε αλλά και να εξελίξετε την εργασία σας… ακόμη και να κάνετε επιμέρους σπουδές.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά νέα, που θέλει ο πρώην σας να σας αναφέρει και ίσως μέσα από εκεί επιτέλους να έρθει η επανένωση.

Ένα έκτακτο ταξίδι θα κάνετε για την εργασία σας, που θα είναι και η πρακτική αφορμή, για να επεκταθείτε και επαγγελματικά.

Ιχθείς – Η ΠΥΞΙΔΑ

Ο δρόμος σας είναι μόνο ανοιχτός, για όλες αυτές τις δράσεις – επενδύσεις που θέλετε. Προσοχή μόνο στα πολλά έξοδα.

Οι μέρες θα φέρουν ευκολίες στην αισθηματική σας ζωή, έτσι ώστε να μπορέστε να έλξετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.