Ερωτική ΤΑΡΩ – Το άνοιγμα των 3 ημερών

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός – ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην ακούτε τι  λένε και τι κάνουν όλοι οι άλλοι, στην αισθηματική τους ζωή και σχέσεις. Εσείς τώρα είστε σε μια φάση που μέσα σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιον τελικά επιθυμείτε να έχετε κοντά σας.

Ταύρος – Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα αυτού που θέλετε σίγουρα θα σας φανερωθούν και πιθανόν και να χρειάζεται από την δική σας την μεριά πλέον, να κάνετε κάτι ανάλογο. Τώρα είναι όλα πιθανά.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν σας νοιάζει καθόλου, να δώσετε ευκαιρίες επανασύνδεσης. Δεν υπάρχει άλλωστε και στην φιλοσοφία του ζωδίου σας κάτι τέτοιο. Ευτυχώς αυτό το διάστημα, έχετε κοντά σας φίλους και συνεργάτες, που σας θέλουν κοντά τους.

 

Καρκίνος – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δώστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, και μην πιέζεστε από τις δράσεις των άλλων. Τώρα που είστε σε μια πιο άνετη φάση της ζωής σας, μπορείτε να δώσετε τις απαντήσεις, όταν μόνο σε κάθε επίπεδο θα είστε έτοιμοι.

 

Λέων – Ο ΗΛΙΟΣ

Το συντροφικό σας έτερο, ξέρει πολλά για εσάς και μάλλον είναι έτοιμο να σας κάνει και από την δική του την μεριά τις προτάσεις του, για ένα κοινό μέλλον, με όρους και προϋποθέσεις που εσείς έχετε ανάγκη.

Παρθένος – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Φροντίστε μέσα σε αυτόν τον τρέχον μήνα, να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες ερωτικού τύπου, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν καλύτερο. Πιθανόν και να σας έχει μείνει μόνο πια η συνήθεια.

 

Ζυγός – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν πρέπει να σκέφτεστε πια τι έχει γίνει στο παρελθόν, με το πρόσωπο που αγαπάτε, παρά μόνο το καλό σας παρόν. Σίγουρα από την τελευταία εβδομάδα του μήνα και μετά, πολλά θα αλλάξουν προς το θετικότερον.

 

Σκορπιός – Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποια χρήματα που σας έρχονται θα σας κάνουν σίγουρα και πολύ πιο άνετους, σε αυτά που θέλετε άμεσα να τακτοποιήσετε. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να αποφασίσετε να θέλετε να πάτε και πιο σοβαρά την σχέση σας.

 

Τοξότης – Ο ΑΡΧΕΙΕΡΕΑΣ

Κάποιος που σας έχει βάλει στο στόχαστρο του, θα σας μιλήσει άμεσα. Εσείς που έχετε ήδη καταλάβει τις προθέσεις του, θα πρέπει να είστε συντηρητικοί, σε όλα αυτά που σκέφτεστε και που επιθυμείτε επίσης να εκφράσετε.

Αιγόκερως – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το σύμπαν είναι υπέρ σας, και αυτό τώρα είναι κάτι, που θα σας φέρει και δώρα στον αισθηματικό σας τομέα. Υπάρχουν ακόμη και κάποιες παλιές σας εκκρεμότητες, που μέσα στις γιορτές θα σας θυμηθούν.

 

Υδροχόος – Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Υπάρχει μια αγωνία στο βλέμμα σας, κάθε φορά που συναντιέστε με το εν λόγω άτομο που έχετε ερωτευτεί. Το έχει σίγουρα αντιληφθεί, και μέσα στις ερχόμενες φορές, θα σας εξομολογηθεί κάποια μυστικά του.

Ιχθείς – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες, να είστε διπλά προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας προτείνουν σε εργασία και προσωπική ζωή. Δεν είναι όλο φίλοι σας, και αυτό το έχετε στο παρελθόν διαπιστώσει πολλάκις.