Οι Κάρτες των Αγγέλων – Μια μεγάλη αγάπη έρχεται από το παρελθόν

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 17-19 ημέρες:

Κριός  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Ότι και να έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας, σίγουρα θα ξεπεραστεί και αυτό τώρα είναι κάτι που πολύ περισσότερο θα το προσπαθήσει το ταίρι σας, που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, για όλα αυτά. Ένα ταξίδι ή μια κοινή δραστηριότητα θα σας έλυνε τα χέρια.

Ταύρος Η Μελέτη

Είστε κάτω από την μέγιστη προστασία και εύνοια του σύμπαντος, και αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στους σκοπούς σας. Τώρα εσείς που προσπαθείτε να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που οι ευκαιρίες θα απλωθούν μπροστά σας.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Δεν χρειάζεται να ζορίζεστε και να πικραίνεστε κάθε φορά που ο άνθρωπος σας, δεν κάνει αυτά που του ζητάτε. Τώρα είναι και αυτός σε μια δύσκολη φάση ζωής, που θα πρέπει από την δική σας την μεριά, να δείξετε κατανόηση. Από το 2ο δεκαήμερο του μήνα, όλα και πάλι θα έρθουν στην κανονική τους ροή.

 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Έχετε δίπλα σας αρκετά άτομα, που σας υποστηρίζουν και σίγουρα τώρα μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς. Εσείς που καιρό τώρα ίσως και χρόνια είστε μόνοι σας, θα διακρίνετε μια ερωτική προσέγγιση από έναν  φίλο ή κοινωνικό γνωστό σας, που σίγουρα δεν θα σας πτοήσει καθόλου!

 

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο και χώρο σε αυτά τα άτομα που τρέχουν γύρω σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μέσα σας και να καταλάβετε, ποιος τελικά μπορεί να γίνει και το επόμενο μόνιμο σας ταίρι. Σίγουρα ακούστε και την διαίσθηση σας. 

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Πολλά αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σας, για το θέμα του πρώην σας που μάλλον ακόμη σας απασχολεί. Μην δώσετε συνέχεια, καθώς από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά θα μπορέσετε να συναντηθείτε και να μιλήσετε για όλα αυτά, που πιθανόν και πια να μπορούν να διορθωθούν.

 

Ζυγός Τα Παιδιά

Οι αλλαγές που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα αφορούν κατά κύριο λόγο τα εργασιακά σας, και μετά ότι χρειάζεται να βελτιωθεί για την προσωπική σας καθημερινότητα. Το καλό είναι ότι και κάποια ζευγάρια, που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ τους, θα καταφέρουν αυτό να το προσπεράσουν.

 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Το συντροφικό σας έτερο, έχει αρκετά παράπονα από εσάς, και μάλλον θέλει να σας τα αναφέρει, με απώτερο σκοπό εσείς οι δύο να πάτε ακόμη και σε έναν άμεσο γάμο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα ερωτευτούν κάποιον συνεργάτη τους, που τόσο καιρό τους πολιορκεί με όλους τους τρόπους και μέσα.

Τοξότης Η Πρόθεση 

Θέλετε να φύγετε μακριά από τα παλιά σας γνώριμα πρόσωπα και μέρη. Τώρα το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε μέσα από τις δυναμικές που έχετε αυτήν τη εποχή, να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα από τα μέσα του Δεκεμβρίου και μετά.

 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, και μάλλον έχετε παρατήσει τελείως την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα είναι και το μέγα πρόβλημα – παράπονο από τον σύντροφο σας. Σίγουρα είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, να διορθώσετε όλα τα ζητήματα.

 

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Έχετε καταλάβει, ότι υπάρχουν αρκετά θέματα μέσα στην σχέση σας, που πρέπει άμεσα να λυθούν, αλλιώς θα μείνετε και οι δύο στάσιμοι. Εσείς που πρέπει να κάνετε και κάποια ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό, σίγουρα θα χρειαστεί να ετοιμαστείτε καλύτερα.

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Όσα και να έχετε προσφέρει στον σύντροφο σας, δεν είναι αρκετά και μάλλον τώρα θα γίνουν και οι πιο αναλυτικές συζητήσεις, που θα σας φέρουν σε αποφάσεις καταλυτικές για το μέλλον σας. Σε δεύτερο πλάνο υπάρχουν και κάποια οικονομικά- κληρονομικά ζητήματα που σας φέρνουν χρήμα.