Ερωτική Μάνταλα – Επανασυνδέσεις λίγο πριν το τέλος του έτους

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΑΣ

Κάποιες φιλίες σας σίγουρα σας έχουν προβληματίσει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες ενδείξεις που μάλλον θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις πιο σοβαρές, για το αν θέλετε να συνεχίσετε μαζί τους ή απλά να κρατήσετε αποστάσεις.

Ταύρος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ

Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή την εποχή, να δώσετε ευκαιρίες δεύτερες σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Μπορεί να σας ξανα-πλησιάσουν, αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε προσεχτικοί και φειδωλοί στις δηλώσεις σας.

 

Δίδυμοι – ΤΟΧΡΥΣΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δώστε χρόνο στον ίδιο τον εαυτό σας, και θα δείτε ότι κάποια πράματα μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα ξεκαθαρίσουν. Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει πιο αναλυτικά, για το τι θέλει από το παρόν και το άμεσο μέλλον σας.

 

Καρκίνος – Η ΚΑΡΔΙΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ

Είστε οι τυχεροί της εποχής, που θα καταφέρουν κάποια οικονομικά – εργασιακά προβλήματα να τα λύσουν μόνιμα. Σε δεύτερο τόνο θα χρειαστεί και να κοιτάξετε την σχέση σας, που έχει αρκετά επικοινωνιακά προβλήματα, που όμως μπορούν να λυθούν.

 

Λέων – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ  ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο χωρισμός δεν είναι οριστικός, αυτήν την φορά! Υπάρχουν κάποια κενά αλλά από την ερχόμενη εβδομάδα, θα καταφέρετε να μιλήσετε και πολλά προβλήματα να προσπεραστούν. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σας πλησιάζει.

Παρθένος – Η ΝΥΧΤΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Κινηθείτε με μεγαλύτερη προσοχή, αυτές τις ημέρες καθώς δυο άτομα, θα θελήσουν να εκφράσουν τις αισθηματικές τους προθέσεις προς το πρόσωπο σας. Σε όποια φάση και να είστε τώρα, σκεφτείτε τα πάντα αρκετά, και δώστε τις απαντήσεις εκεί που πρέπει.

 

Ζυγός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν είστε ακόμη και σε κανένα επίπεδο έτοιμοι, για να δεσμευτείτε με το άτομο που έχετε τώρα κοντά σας. Μάλλον κάποια από τα χαρακτηριστικά του, δεν σας έχουν κερδίσει στο 100%! Μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΙΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας βάζει σε διάφορες σκέψεις γύρω από μια ενδεχόμενη επιστροφή στο παρελθόν. Άλλωστε αυτό το έχετε ήδη δοκιμάσει  και δεν πέτυχε!

Τοξότης – ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Δώστε την προσοχή σας σε οικογένεια και φίλους! Σας χρειάζονται και το ξέρετε. Μερικοί από εσάς που είστε ακόμη ελεύθεροι,  πιθανόν και να βρείτε μια καινούργια αγάπη στον κοινωνικό σας κύκλο, ή κάτι παλιό να ξανα – ζεσταθεί.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ  ΚΑΙ Η ΜΗΛΙΑ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να υποθέσετε, για το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Μέσα στην νέα εβδομάδα 09/12, θα δείτε από την μεριά του κάποια πιο σοβαρή προσέγγιση που θα σας κάνει να χαρείτε.

 

Υδροχόος – Η ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ

Είσαστε αποφασισμένοι να μην δώσετε ευκαιρίες στον πρώην σας. Ξέρετε ότι ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι καταλυτικά στην ζωή του, άρα θα χάσετε και πάλι τον χρόνο σας. Επίσης, μια οικονομική υπόθεση ανοίγει και σας βοηθάει πρακτικά.

 

Ιχθείς – Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Όσα και να έχετε πει ή κάνει αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχουν πιάσει τόπο μέσα στο μυαλό του ατόμου, που θέλετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από τις επαναλήψεις, και να αφήσετε την άλλη πλευρά να σας ψάξει.