Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ερωτική η Πανσέληνος 12/12

Πανσέληνος στους Διδύμους – Τοξότη:

Κριός

Μην έχετε και τόση μεγάλη αγωνία – περιέργεια για την ζωή του ατόμου που σας αφορά ερωτικά. Εντός της καινούργιας εβδομάδας 09/12, θα έχετε μια συνάντηση που πολλές από τις απορίες σας θα λυθούν μόνιμα.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να είστε πιο ήρεμοι στις αποφάσεις σας, γύρω από μια επανασύνδεση που όμως ακόμη χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε δώστε παραπάνω σημασία σε εργασία και λοιπές οικογενειακές υποχρεώσεις.

 

Δίδυμοι

Σκεφτείτε ώριμα και θα καταλάβετε, ότι τρέχουν πολλά προβλήματα μέσα στην σχέση σας ακόμη και ότι δεν υπάρχει ακόμη το υπόβαθρο για να κάνετε κάτι επίσημο. Το ίδιο πιστεύει και το ταίρι σας, που σας  υποστηρίζει σε όλα.

 

Καρκίνος

Είστε από τους τυχερούς της εποχής, που θα βρείτε μια νέα αγάπη που θα σας σβήσει από καρδιά και μυαλό όλα αυτά τα προβλήματα που έχετε περάσει και ακόμη σας πονούν. Στην εργασία σας θα έρθει μια μεγάλη επιτυχία.

                                   

Λέων

Κάποια λόγια σας έχουν ενοχλήσει τον σύντροφο σας, και αυτή τελικά είναι η πραγματική αιτία, που αυτήν την εποχή τον βλέπετε ότι είναι αποστασιοποιημένος. Από το Σαββατοκύριακο  07+08/12 αυτό αλλάζει μόνιμα και οριστικά.

 

Παρθένος

Ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας, πρέπει να το πείτε τώρα στον αγαπημένο σας και να τα βάλετε σε εφαρμογή. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για το ζώδιο σας, που μπορείτε να κλείσετε οριστικά και τις πόρτες για το παρελθόν και των δύο σας.

 

Ζυγός

Κρατήστε χαμηλούς τόνους, μέσα στην ερωτική σας ζωή και μην δίνετε και τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν τώρα οι πιο σωστές προδιαγραφές, για να γυρίσετε σελίδα και να δείτε πιο πρακτικά το μέλλον σας το κοινό.

Σκορπιός

Αυτά που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να τα ολοκληρώσετε από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, που το μυαλό σας θα είναι σίγουρα πιο ήρεμο. Τώρα προέχει μια σειρά από πρακτικά ζητήματα γύρω από τα οικονομικά σας.

 

Τοξότης

Εκπλήξεις οικονομικού περιεχομένου θα έρθουν από την δουλειά σας, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να ξεμπερδέψετε οριστικά από παλιά σας προβλήματα. Τώρα σειρά έχει και το ερωτικό σας κομμάτι, που το έχετε αφήσει στο τέλος της καθημερινότητας σας.

 

Αιγόκερως

Πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει στην ζωή σας και ζητούν να σας κερδίσουν συναισθηματικά. Εσείς που έχετε την εμπειρία της αγάπης πια, μπορείτε να καταλάβετε σχετικά εύκολα για το ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς.

 

Υδροχόος

Είστε πολύ ευνοημένοι αυτό το διάστημα…και μπορείτε να κάνετε μεγάλες και ποιοτικές αλλαγές μέσα στην ζωή σας, που θα φέρουν και τον πρώην σας πιο κοντά. Επίσης, κάποια χρήματα που αναμένετε, έρχονται άμεσα.

Ιχθείς

Η αγάπη που έχει ο πρώην σας ή το άτομο που έχετε κοντά σας, είναι αληθινή. Δεν έχει σημασία το τι συμβαίνει τώρα, αλλά το ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα, όλα θα γίνουν πολύ πιο ξεκάθαρα στην καθημερινότητα σας.