Ερωτομαντεία SIBYLLA – Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

Προβλέψεις 20ημέρου:

 

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ

Όσοι είστε μόνοι σας, θα καταφέρετε αυτό το διάστημα, να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Οι μέρες θα είναι γεμάτες και από επαγγελματικές επιτυχίες… ίσως και προτάσεις για κάτι άλλο!

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΜΟΡΦΗ

Από τα πολλά που έχετε ακούσει και δει μέσα σε σχέσεις δικές σας και πέριξ του κύκλου σας, μάλλον θα πρέπει πια να είστε άκρως προσεχτικοί σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε από εδώ και μετά. Σίγουρα μην κλειστείτε στον εαυτό σας, απλά έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες!

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΛΑΔΙΑ

Από σήμερα και μέχρι να κλείσει αυτός ο τελευταίος μήνας του έτους, εσείς θα έχετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας κάνει να σκεφτείτε να ξεπεράσετε, όλες τις παλιές σας σκέψεις και να προχωρήσετε σε μια σχέση με νέες δομές. Στην εργασία σας, μην ανακατεύεστε μέσα σε κουτσομπολιά.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Καλύτερα να  υποχωρήσετε από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν σωστές συμπεριφορές προς εσάς και αυτά που ζητάτε. Τώρα που και το σύμπαν είναι υπέρ σας, μπορείτε να κάνετε πολλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας και σίγουρα να μεγαλουργήσετε.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα στον σύντροφο σας, αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Θα μιλήσετε και μαζί θα βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας κάνουν να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.  Στα εργασιακά σας, υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΞΕΝΟ

Τα μάτια κάποιου φίλου – γνωστού σας, έχουν πέσει επάνω σας και μάλλον έχετε αρχίσει και καταλαβαίνετε, ότι συντρέχει έρωτας από πλευράς του. Μην τολμήσετε κάτι που θα σας βάλει σε δύσκολη θέση, απλά κάντε ότι συνήθως, χωρίς υπερβολές.

 

Ζυγός ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΑΣΤΡΑ

Άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά, έχουν ήδη κάνει τις ερωτικές τους προσεγγίσεις… και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει ενθουσιάσει. Από τον νέο μήνα του Αιγόκερω, θα δείτε και τις πράξεις που ίσως και να σας βάλουν σε σκέψεις για σχέση.

 

Σκορπιός  Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΗΠΟΣ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα με τον πρώην σας που τώρα το μόνο που αποζητά, και με όλους τους τρόπους είναι να σας έχει και πάλι μέσα στην ζωή του. Θα σας γίνουν σίγουρα προτάσεις που θα χρειαστεί να τις μελετήσετε με όλους τους τρόπους.

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΕΞΟΔΟΥΣ

Είστε το ερωτικό όνειρο κάποιου… που ούτε καν μπορεί να πάει ο νούς σας.  Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε μια ιδιαίτερη επικοινωνία που θα σας κάνει να δείτε πολλά πράματα που αγνοούσατε. Διαβάστε προσεχτικά τα σινιάλα που σας στέλνουν και θα βρείτε τις ισορροπίες όλων.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Εσείς που είστε πραγματικά μπλεγμένοι σε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, ποιος είναι αυτός που αγαπάτε, και ποιον πραγματικά κρατάτε κοντά σας, για λόγους ανασφάλειας.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, αφορούν και πάλι το ένοχο παρελθόν του συντρόφου σας, που το μόνο που θέλει εν τέλει είναι να το λήξει, αλλά χωρίς εσείς να τον πιέζετε. Κρατήστε αποστάσεις και θα δείτε τις εξελίξεις να τρέχουν.

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Δεν είστε και απόλυτα σύμφωνοι με αυτά που σας προτείνει ο σύντροφος σας, ή αυτός που θέλετε. Δεν χρειάζεται να τα δεχτείτε, απλά να δώσετε ευκαιρίες και στον ίδιο σας τον εαυτό, για αν δείτε τι σας ταιριάζει και τι όχι.