Οι Κάρτες του Ριζικού – Τσιγγάνικη μαντική τράπουλα για ζευγάρια

Προβλέψεις για τις ερχόμενες 5 – 7 ημέρες:

 

Κριός ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλει και αισθάνεται το άτομο που αγαπάτε, καθώς οι σχέσεις σας οι επικοινωνιακές δεν είναι ακόμη και τόσο ξεκάθαρες. Από τις αρχές της νέας εβδομάδας 09/12, θα συναντηθείτε και μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει.

Εύνοια με : Τοξότες

Προσοχή με : Αιγόκερους

Ταύρος ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

Μπορεί να έχετε περάσει ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, με εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά αυτό είναι  κάτι που θα αλλάξει μέσα από έναν νέο έρωτα, που σίγουρα θα γεμίσει την καρδιά σας, αλλά και θα εκπληρώσει όλα τα κριτήρια σας… παλιά και καινούργια.

Εύνοια με : Υδροχόους

Προσοχή με : Λέοντες

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχει δίλημμα μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που πρέπει πια να γίνουν με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι τώρα πια είναι σε όλα του έτοιμος, για να το επόμενο κοινό σας βήμα, άσχετα αν ακόμη τα περιβάλλοντα και οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες.

Εύνοια με : Καρκίνους

Προσοχή με : Ιχθείς

 

 

Καρκίνος ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δεν είστε πραγματικά καθόλου εντυπωσιασμένοι, από τον χαρακτήρα του καινούργιου σας συντρόφου. Πιθανόν και να έχετε για ακόμη μια φορά, κάνει λάθος επιλογή. Τώρα που θα βρεθείτε, μπορεί να μιλήσετε και να θέσετε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Εύνοια με :  Τοξότες

Προσοχή με : Παρθένους

Λέων Η ΠΟΡΤΑ

Εσείς σίγουρα δεν ταιριάζετε, με όλα και όλους. Έχετε την δική σας ιδιοσυγκρασία και  τώρα ζητάτε να βρείτε κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, σε μια εποχή που η αγάπη και η πίστη θα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι και θα γίνει!       

Εύνοια με : Λέοντες

Προσοχή με : Ζυγούς

 

Παρθένος Ο ΠΥΡΓΟΣ

Κάποιο άτομο, από τον φιλικό σας κύκλο, κάνει ότι μπορεί ίσως και μήνες τώρα, για να σας τραβήξει την προσοχή αλλά και να καταφέρει να μάθει αν υπάρχει στην ζωή σας, κάποια άλλη προσωπικότητα. Οι μέρες θα δώσουν συναντήσεις και … πολλές ερωτήσεις.

Εύνοια με : Ταύρους

Προσοχή με : Παρθένους

Ζυγός Ο ΗΛΙΟΣ

Αυτό που ζείτε μέσα στην ερωτική σας σχέση, δεν σας εκφράζει καθόλου, και μάλλον έχει αρχίσει και σας κουράζει. Μπορεί να μιλήσετε στον σύντροφο σας, που έχει και αυτός μεγάλες ανασφάλειες για το που τελικά πηγαίνει αυτή η κατάσταση.

Εύνοια με : Ζυγούς

Προσοχή με : Τοξότες

 

Σκορπιός Η ΒΑΡΚΑ

Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί πια να μπει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Από την δική σας πάντως την πλευρά, καλύτερα να κλείσετε και να κλειδώσετε όλες τις πόρτες που συνδέονται με το παρελθόν, καθώς από το επόμενο διάστημα, θα σας ψάξει.

Εύνοια με : Ζυγούς

Προσοχή με : Τοξότες

 

Τοξότης Η ΚΑΡΔΙΑ

Με τον Ήλιο μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, δεν θα πρέπει να παραπονιέστε. Έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, για να μπορέσετε να  κερδίσετε την καρδιά του ατόμου, που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Μάλλον και αυτό αποζητά… και η άλλη πλευρά.

Εύνοια με : Αιγόκερους

Προσοχή με : Ιχθείς

Αιγόκερως Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν σας είναι ξένο το ότι ο σύντροφος σας, κάποιες φορές επιστρέφει με τους δικούς του τρόπους στο παρελθόν. Αυτό το διάστημα, που μπορείτε να μιλήσετε και να βρεθείτε περισσότερο, ίσως και να χρειαστεί να θέσετε πια τα όρια σας.

Εύνοια με : Ταύρους

Προσοχή με : Ιχθείς

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα στον αγαπημένο σας, και αυτό είναι κάτι που δεν σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά. Τουλάχιστον στην δική σας την ζωή, τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας, θέματα θα βρούν λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.

Εύνοια με : Υδροχόους

Προσοχή με : Ιχθείς

 

Ιχθείς ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΙ

Οι προσωπικοί σας ρυθμοί, θα ανέβουν και εσείς θα έχετε πια μια καλύτερη αντιμετώπιση από το άτομο που αγαπάτε. Τώρα που θα καταλάβετε που έχουν γίνει τα λάθει, και οι δύο θα μπορέσετε να τα διορθώσετε μόνιμα.

Εύνοια με : Ζυγούς

Προσοχή με : Σκορπιούς