Ερωτική Τσιγγάνικη τράπουλα – Τα μελλούμενα αποκαλύπτονται

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΕΡΟ

Μια εβδομάδα, που θα χρειαστεί να είστε σε μια εγρήγορση, καθώς άτομα μέσα από τον επαγγελματικό σας κύκλο, θα θελήσουν να σας κάνουν κάποιες προτάσεις, που πιθανόν και να έχουν ενδιαφέρον.

Ταύρος – Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Μέσα στα πολλά που έχετε αυτό το χρονικό διάστημα, να διευθετήσετε…μην αφήσετε εκτός, τους αγαπημένους σας φίλους. Εσείς που είστε μόνοι σας, πιθανόν και να δεχτείτε προτάσεις τους, για κοινές εορταστικές διακοπές!

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Εσείς καλύτερα να περιμένετε την λήξη στις 12/12, του δύσκολου αυτού φαινομένου της Πανσελήνου, πριν να πάρετε απόφαση για να μιλήσετε στον άνθρωπο που τις τελευταίες εβδομάδες, σας έχει τραβήξει την προσοχή.

 

Καρκίνος – Η ΒΡΥΣΗ       

Πολλές οι συμπτώσεις, για να είναι τελικά τυχαίες. Τώρα αυτό που σας χρειάζεται είναι απλά να γίνετε πιο παρατηρητικοί, σε αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω σας, από το άτομο που σας αφορά.

Λέων – ΤΟ ΒΟΔΙ

Ο άνθρωπος σας, είναι αρκετά ενθουσιασμένος, με κάποιες θετικές αλλαγές στην οικονομική του καθημερινότητα, και επιθυμεί αυτόν τον μήνα, εσείς να πάρετε κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σας.

 

Παρθένος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Θα πρέπει να δείξετε τον πιο ανοιχτόμυαλο εαυτό σας, μέσα σε νέες γνωριμίες. Είτε αυτές είναι φιλικές είτε εργασιακές. Τώρα που και τα αστρολογικά σας ευνοούν, πιθανόν και να βρείτε μια νέα αγάπη.

 

Ζυγός – Ο ΘΡΟΝΟΣ

Όλο το δεύτερο μισό του μήνα, θα έχει εκπλήξεις καθώς τώρα θα καταφέρετε με τον άνθρωπο σας, να βρείτε μια κοινή συνισταμένη και από  το 2020, ίσως και να συζητήσετε για δράσεις επίσημης δέσμευσης.

Σκορπιός  – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι αλλαγές που έχετε προγραμματίσει, για τα οικονομικά σας, έχουν ήδη μπει σε έναν καλό δρόμο. Το μόνο που σας απομένει είναι να δώσετε χρόνο στην αισθηματική σας ζωή, για να δείξει την πλήρη αξία της.

 

Τοξότης – Ο ΗΛΙΟΣ

Οι γνωριμίες, που έχουν έρθει στην καθημερινότητα σας, όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σίγουρα σας έχουν φτιάξει την διάθεση. Τώρα καλείστε να διαλέξετε και τον επόμενο σωστό σύντροφο.

 

Αιγόκερως – Η ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχουν στιγμές που θέλετε, να μένετε μόνοι σας και μάλλον αυτό έχει κάνει τον αγαπημένο σας, να έχει πολλές ανασφάλειες. Καλύτερα άμεσα να του μιλήσετε και να του εξηγήσετε τι πραγματικά σας συμβαίνει.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΚΑΡΟ

Λόγια και πράξεις αγάπης, εισπράττετε από κάποιον καλό σας φίλο και αυτό είναι κάτι που σας έχει ευχάριστα προβληματίσει. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε και κάτι περισσότερο, που θα σας σοκάρει!

Ιχθείς – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Αφροδίτη και Ποσειδώνας, συμμαχούν υπέρ σας. Από αύριο και μέχρι το τέλος του 2019, εσείς θα έχετε ειδήσεις και επισκέψεις από το ιδιαίτερο άτομο που αγαπάτε …και τόσο πολύ σας έχει λείψει.