Ερωτικά ΤΑΡΩ – Το άνοιγμα των 7 ημερών

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 

Μια άμεση επικοινωνία θα έχετε από τον πρώην σας, που τώρα θέλει να σας μιλήσει πιο σοβαρά, για την επανασύνδεση που τόσο καιρό σκέφτεται.  Εσείς σίγουρα πριν απαντήσετε, φέρτε στο μυαλό σας όλο το παρελθόν σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι μόνες καταστάσεις που πιθανόν να σας αφορούν στο τώρα σας, είναι  οι επαγγελματικές και σίγουρα θα καταφέρετε να φέρετε το θετικό αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα μιλήσετε και πιο σοβαρά με το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε καταστάσεις που έρχονται και πάλι από το παρελθόν σας. Σίγουρα μπορείτε να αντισταθείτε σε μια ακόμη πρόταση από τον πρώην σας, που ξέρετε εκ προοιμίου ότι δεν θα έχετε σταθερή πορεία.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ότι και να έχει συμβεί με τον άνθρωπο σας, εσείς καλείστε αυτήν την εποχή να παραμείνετε ψύχραιμοι και ολιγόλογοι. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα συζητηθούν και οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους! Και στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το άτομο που αγαπάτε, αλλά επί του παρόντος, δεν είναι κοντά σας έχει διάθεση να σας προσεγγίσει και να σας μιλήσει ανοιχτά, για τα συναισθήματα του, που είναι όμως ιδιαίτερα μπερδεμένα, και εν σχέση με το κοινό σας παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν κάποια άτομα που σας πολιορκούν εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά εσείς για τους δικούς σας λόγους, δεν δίνετε απαντήσεις. Κάποιος θα σας ζητήσει ραντεβού – προσωπική συνάντηση που θα σας εντυπωσιάσει.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει διορθώσει κατά πολύ την διάθεση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς θα έρθουν προτάσεις ακόμη και για μια νέα σχέση.

                                                Μοιρόχαρτα – Προβλέψεις Ερωτομαντείας …: 875-500-0215

                                                               ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 12:00-02:00

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν θα ξέρετε και εσείς τι να κάνετε…. το επόμενο διάστημα, καθώς ο  Ερμής θα σας φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στον ερωτικό σας δρόμο. Εσείς οι εν σχέση καλύτερα όλο αυτό, να το προσπεράσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Κάποιες στιγμές αναρωτιέστε, αν μπορείτε να συνεχίσετε να είστε με το άτομο που αγαπάτε, κάτω από τις ίδιες – δύσκολες συνθήκες. Αυτό είναι και κάτι που θέλει και η άλλη πλευρά της σχέσης, να το συζητήσει άμεσα μαζί σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Νέα πρόσωπα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην ζωή σας και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει διορθώσει κατά πολύ την διάθεση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς θα έρθουν προτάσεις ακόμη και για μια νέα σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Μέσα στους εργασιακού χώρους που κινείστε υπάρχουν, διάφορα άτομα, που δείχνουν να σας ζηλεύουν. Δεν χρειάζεται να δώσετε παραπάνω δικαιώματα απλά απομακρυνθείτε διακριτικά. Οι μέρες θα σας δώσουν και μια νέα – ιδιαίτερη ερωτική γνωριμία.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια που κάνετε για την δουλειά σας, σε εσάς που ακόμη είστε εργένηδες θα φέρουν και έναν νέο έρωτα, από εκεί πραγματικά που δεν το περιμένετε. Στην οικογένεια σας, ένα οικονομικό θέμα θα λυθεί άμεσα.