Η τράπουλα της Κατίνας – Επανασυνδέσεις χωρίς ειδοποίηση!

ΚΡΙΟΣ

ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ – Βορράς

Μπορεί να υπάρχει ένας εκνευρισμός, μέσα στο μυαλό ή και στην ψυχή σας, αλλά είναι μόνο επειδή τα πράματα επί του παρόντος, δεν έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε. Στην εργασία σας, από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχετε μόνο καλά νέα. Επίσης, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά…θα σας ψάξει, αλλά λίγο πιο μετά. Υπάρχουν λόγοι που θα τους μάθετε!

ΤΑΥΡΟΣ  

ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ  –  Νότος

Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε μείνει μόνοι σας, αλλά το πρόσωπο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, δεν σας έχει ξεχάσει! Από την καινούργια εβδομάδα 16/12, θα έχετε κάποια επικοινωνία, που θα ανοίξει και τους δρόμους, για συναντήσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, σίγουρα όλα θα γίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΣΕΛΑΝΑ / ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ  – Ανατολή

Μάλλον έχετε μεταφράσει την σιωπή και την απουσία κάθε επικοινωνίας, από το πρόσωπο που έχετε στον νου σας, σαν αδιαφορία. Μπορεί να είναι όντως αυτό, αλλά μπορεί και να είναι ένα δύσκολο διάστημα, για το ίδιο αυτό το άτομο που δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του χρόνου αυτού, κάτι καλύτερο θα έχει γίνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Η ΚΑΡΔΙΑ –  Δύση

Έχετε πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε και μάλλον, το συντροφικό σας έτερο, δεν μπορεί να καταλάβει τι σας συμβαίνει, εξου και η όποια προβληματική σας επικοινωνία. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, από το παρελθόν κάτι θα λάβετε, στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα…που θα σας κάνει να πιστέψετε σε μια γρήγορη επανασύνδεση!

ΛΕΩΝ

ΤΟ ΠΛΟΙΟ –  Ανατολή

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, καλό θα ήταν αυτό το σημαντικό αστρολογικά χρονικά διάστημα, να τα εκφράσετε σε αυτόν ή και αυτούς που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Πιθανόν και από τις πρωτοβουλίες σας, να υπάρξει κινητικότητα, που θα σας ξεκαθαρίσει ποιος είναι και ο σωστός επόμενος σας αισθηματικός σύντροφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

ΖΑΡΑ / ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ –  Νότος

Υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας ακόμη δυνατά και ενεργά συναισθήματα, για τον άνθρωπο που όμως σας πλήγωσε…και άσχετα αν στο τώρα η εποχή δεν σας βρίσκει μαζί. Το μόνο καλό είναι, ότι μέχρι το τέλος του 2019, θα έχετε συναντήσεις, που θα καθορίσουν και το αν τελικά μπορείτε εσείς οι δύο, να είστε μαζί!

ΖΥΓΟΣ  

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ – Βορράς

Ειδήσεις και σχόλια δικά σας, έχουν πέσει στα αυτιά και την αντίληψη κάποιου που καιρό τώρα, σας έχει ερωτευτεί. Από τα μισά του μήνα και μετά, θα τον δείτε και από κοντά, ίσως και κάτω από την ταμπέλα του φίλου ή και του συνεργάτη. Τώρα είναι και το ιδεατό χρονικό διάστημα, που εσείς οι δύο θα γίνετε επιτέλους ζευγάρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΝΤΧΑΜΝΤΕΒΑ / Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ  – Δύση

Αυτό λοιπον…το άτομο που δεν ξέρετε και τόσο καλά, σας λείπει. Πως είναι όμως δυνατόν να σας συμβαίνει αυτό? Και όμως, είναι αλήθεια….δεν σας φταίει ότι είστε ερωτικά μόνοι σας. Να ξέρετε, ότι ακριβώς το ίδιο, συντελείται και μέσα στην καρδιά και το μυαλό της άλλης πλευράς, που ακόμη δεν είναι έτοιμη για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Αν έχετε υπομονή, θα κερδίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ  

ΕΠΡΑΧΑΤ / Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ  – Νότος

Έντονες αυτές οι ημέρες για εσάς, και την προσωπική σας ζωή, που έχει περάσει ένα από τις μεγαλύτερες δυνατές δυσκολίες.  Το μόνο θετικό είναι ότι το άτομο που έχετε στον νου σας, θα κάνει τις προσωπικές του προσπάθειες, έμμεσα και άμεσα για να σας τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον και να καταφέρετε να γίνετε, ένα κανονικό ζευγάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ  – Ανατολή

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα καταφέρουν πριν να έρθει το 2020, να βάλουν την ερωτική τους ζωή, σε μια σειρά…και αυτό να μην έχει πια άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Σε αυτό σίγουρα θα συντελέσει και ο σύντροφος σας, που τώρα μέσα από κινήσεις, θα διορθώσει τα οικονομικά και τα οικογενειακά του προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ  – Δύση

Οι λύσεις που αναζητάτε, για την ερωτική σας σχέση, θα έρθουν. Η ατελείωτη υπομονή, που έχετε….έχει πείσει την άλλη πλευρά, για την αληθινή σας αγάπη. Από το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και μετά, θα τύχετε πολλών και σοβαρών επικοινωνιών που θα σας φέρουν πιο κοντά και σε κάθε επίπεδο.

ΙΧΘΕΙΣ  

Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ  –  Βορράς

Ψάχνετε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, την αφορμή για να έρθετε πιο κοντά ρομαντικά και επικοινωνιακά με το άτομο που θέλετε. Το έχει σίγουρα καταλάβει, και οι πόρτες θα ανοίξουν. Αυτήν την φορά, μην αναφερθείτε στο παρελθόν, παρά μόνο τι καλό έχετε να του προσφέρετε από εδώ και μετά.