Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις 16-22/12/2019

Μια ξεχωριστή εβδομάδα, που θα φέρει και πρακτικές ευκαιρίες για επικοινωνίες, συναντήσεις αλλά και επανασυνδέσεις.

Για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μια νέα γνωριμία, έχει μπει στην ζωή σας έχει φέρει εκ νέου το χαμόγελο. Κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, μπορείτε και πάλι να μπείτε σε μια ποιοτική αισθηματική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έχετε επικοινωνίες και επαφές, με το άτομο που καιρό τώρα έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.  Είναι η δική σας η σειρά, έτσι ώστε να εκφράσετε τις αληθινές σας αισθηματικές προθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν σας νοιάζει και δεν πρόκειται να ψάξετε για το παρελθόν του συντρόφου σας. Είστε στο παρόν του…και θα είστε και στο μέλλον του. Επίσης, στην δουλειά σας, είστε από τους ευνοημένους που θα έχουν άνοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επιτυχίες στην αγάπη! Είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε δεσμούς, θα δείτε αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν. Οι επανασυνδέσεις είναι και αυτές που θα έχουν τον πρώτο λόγο, περί τα τέλη του μήνα αυτού.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όλες οι σκέψεις σας, είναι γύρω από το παρελθόν. Αυτό είναι και συμπτωματικά κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που σίγουρα θα σας αναζητήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μπορεί να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη με τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να σας δώσει απαντήσεις. Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα και σίγουρα όλα θα ισορροπήσουν.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Σίγουρα με τόσα ανοιχτά μέτωπα στην ερωτική σας ζωή, δεν θα βγάλετε άκρη. Η καρδιά σας έχει πληγωθεί και τώρα καλείστε να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί σε αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν υπάρχουν ευκαιρίες πολλές ακόμη για εσάς και τον σύντροφο σας, όσο θα συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Έχετε βάλει τα σαφή σας όρια, και  περιμένετε τις αλλαγές που σίγουρα θα έρθουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε ακόμη στα παλιά. Ελπίζετε σε μια επαφή – επανασύνδεση που θα σας κάνει και πάλι ζευγάρι, με τον άνθρωπο σας. Ειδήσεις και θετική συνάντηση να αναμένετε από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Χρήματα και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες να περιμένετε από τον εργασιακό σας τομέα. Με μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε και κάποια ερωτικά ζητήματα να τα  λύσετε μόνιμα και άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει, και η συμπεριφορά του ανθρώπου σας έχει αλλάξει κατά πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορείτε χωρίς άγχος να ρωτήσετε και να πάρετε τις αληθινές απαντήσεις του.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μην ασχολείστε με καταστάσεις που δεν έχουν να σας γεμίσουν την καρδιά. Ξέρετε ποιο είναι το καλό και το ποιοτικό για εσάς, άρα όλα τα άλλα που σας κυκλώνουν απλά προσπεράστε τα.