Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Δευτέρα 16/12

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Το Εφτά των Σπαθιών

Οι ευχές σας θα εισακουστούν. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι θετικά προς εσάς και μπορείτε να δράσετε άμεσα και πρακτικά. Εσείς που είστε χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για ξαφνική επανασύνδεση.

Ταύρος Το Εννέα των Μπαστουνιών

Από σήμερα και μέχρι να συναντήσετε τον άνθρωπο σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να σκεφτείτε ώριμα τι θέλετε να του πείτε και που πρέπει και οι δύο σας πλέον,  να κάνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες. 

 

Δίδυμοι Το Δύο των Κυπέλλων

Αν δώσετε λίγο χρόνο στον καλό σας εαυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά πια όλα αυτά που σας συμβαίνουν, μέσα στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να δώσετε λύσεις εκεί που χρειάζονται.

 

Καρκίνος Το Πέντε των Καρό

Μπορεί να περνάτε έναν δύσκολο μήνα, λόγω των περίπλοκων ερωτικών σας θεμάτων, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, οι συζητήσεις θα φέρουν λύσεις που θα είναι αποδεκτές και από τις δύο μεριές.

Λέων Το Εννέα των Σπαθιών

Εσείς έχετε υποστεί πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά να είστε σίγουροι, ότι από τις αρχές του Αιγόκερω, όλα θα είναι πιο στρωτά στην καθημερινότητα σας. Πιθανόν και να χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από όλους και όλα.

 

Παρθένος Το Δέκα των Μπαστουνιών

Οι μέρες που απομένουν μέχρι και το τέλος του μήνα, είναι φορτωμένες με ευχάριστα νέα και αφίξεις ατόμων, που σίγουρα θα σας κάνουν να αλλάξετε διάθεση! Κάποιες επανασυνδέσεις, είναι στο μενού προσεχώς.

 

Ζυγός Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Θα πρέπει να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη συνέπεια τους στόχους σας, καθώς τώρα οι καταστάσεις σας πιέζουν για αποφάσεις. Ίσως και το ταίρι σας, σε κάποια από όλα αυτά που έχετε να κάνετε, να σας βοηθήσει και πρακτικά.

Σκορπιός Το Τρία των Καρό

Αρέσετε και το ξέρετε. Το μόνο καλό είναι ότι τώρα υπάρχουν καταστάσεις γύρω σας, που σας δίνουν την ευκαιρία για να βρείτε ένα νέο ταίρι, που σίγουρα θα σας κάνει όλα τα παλιά, να τα ξεπεράσετε μόνιμα.

 

Τοξότης Το Εφτά των Σπαθιών

Θα χρειαστεί να φροντίσετε την σχέση σας και άμεσα. Οι καταστάσεις οι εξωγενείς σας έχουν κάνει, να χάσετε την ισορροπία σας. Τώρα το μόνο καλό είναι, ότι θα είστε καλύτερα οικονομικά άρα όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.

 

Αιγόκερως Το Οχτώ των Καρό

Μην μένετε στάσιμοι στην ζωή σας μόνο και μόνο για να περιμένετε, κάποιον από το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται. Τώρα υπάρχουν γύρω σας καινούργια πρόσωπα που μπορείτε να συσχετιστείτε σε κάθε επίπεδο.

 

Υδροχόος Το Έξι των Κυπέλλων

Κλείστε τα μάτια και τα αυτιά σας, σε σχόλια και καταστάσεις που τρέχουν γύρω από την σχέση σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε και πως όλα αυτά τα προβλήματα να βρουν τις λύσεις.

 

Ιχθείς Το Οχτώ των Σπαθιών

Υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα, που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να λύσει και άμεσα. Τα ξέρετε αλλά από την δική σας την μεριά, δεν μπορείτε ακόμη να τα αγγίξετε ούτε και να προσφέρετε ανοιχτές συζητήσεις.