Οι Κάρτες των Αγγέλων – Σκέψεις για επίσημη δέσμευση

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός   Η Μελέτη

Έχουν συμβεί πολλά αυτό το διάστημα και δεν θέλετε να χάσετε το καλό ερωτικό κλίμα μέσα στον δεσμό σας, άρα θα πρέπει να εκκινήσετε και πάλι με δική σας πρωτοβουλία, τις συζητήσεις, που θα φέρουν λύσεις. Ένα μικρό ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας ανανέωνε.

Ταύρος Η Φιλία

Οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα, με τον άνθρωπο σας, θα σας φωτίσουν και το μέλλον. Είστε από τους τυχερούς που θα έχουν πολλές και ευτυχείς αλλαγές πριν ακόμη να κλείσει το έτος αυτό.

 

Δίδυμοι Η Συγχώρεση

Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει ερωτικά, και μάλλον οι σκέψεις σας έχουν αρχίσει και κινούνται σε άτομα που έχουν ήδη περάσει από την καθημερινότητα σας. Αυτό είναι σίγουρα λάθος, και θα πρέπει να το αλλάξετε άμεσα.

 

Καρκίνος Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Τα λόγια του συντρόφου σας, σας έχουν ενοχλήσει και μάλλον τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να θέσετε τους όρους σας και να βρείτε τα κοινά σας πατήματα και πάλι! Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν φλερτ από τον κοινωνικό τους κύκλο.

 

Λέων Η Νέα Αγάπη

Δεν είστε και απόλυτα ικανοποιημένοι, από αυτά που έχουν γίνει στον δεσμό σας, και έχετε όλη την πρακτική διάθεση, να προβείτε σε διορθώσεις. Συγγενείς, φίλους και γνωστούς στα επόμενα σας βήματα, αφήστε τους σίγουρα μακριά!

Παρθένος Τα Παιδιά

Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην χάνεστε μόνο σε αυτά που σας ζητούν. Είναι μια ιδιαίτερη εποχή για εσάς, που πρέπει να σκεφτείτε τι χρειάζεται εσείς να κάνετε για την καλύτερη σας καθημερινότητα. Νέοι έρωτες πλησιάζουν τους αδέσμευτους.

 

Ζυγός Ακούγοντας 

Δεν έχετε κάνει ακόμη κάτι που να δώσει στο άτομο  που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, να καταλάβει ότι έχετε τις σχετικές διαθέσεις. Άρα είναι άτοπο να παραπονιέστε, που δεν βλέπετε την σχετική ανταπόκριση. Αλλάξτε την στρατηγική σας.

 

Σκορπιός Η Πρόθεση 

Η διάθεση σας, θα ανέβει και σίγουρα μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας, μέσα από κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις που θα έρθουν από τον σύντροφο σας. Είστε τα ζώδια που μέχρι την αλλαγή του έτους, θα έχουν πάρει αποφάσεις συγκατοίκησης ή δέσμευσης.

Τοξότης Η Θεραπεία

Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας και αυτό που ζητάει, είναι την ερωτική σας προσοχή, και το ξέρετε. Πιο συγκεκριμένα, ένα άτομο που τρέχει μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, θα σας προσεγγίσει άμεσα με προτάσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

 

Αιγόκερως Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Η θέληση που έχετε είναι και αυτή, που θα σας κάνει να γυρίσετε την ρόδα της ζωής σας, και να βρείτε τους σωστούς τρόπους, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι, ότι η αντιμετώπιση του θα σας ενθουσιάσει.

 

 

Υδροχόος Τα Νέα Ξεκινήματα 

Αν είστε σε μια φάση που έχετε χωρίσει, το καλύτερο πραγματικά που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο σε όλους, για να ηρεμήσουν. Από τον νέο μήνα που και το σύμπαν θα είναι πιο ευνοϊκό μαζί σας, τολμήστε και θα δικαιωθείτε.

 

Ιχθείς  Η Εισακουσθείσα προσευχή

Τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα τους, και σίγουρα δεν είναι αυτό και ότι καλύτερο. Τώρα πρέπει από την δική σας την μεριά, να μην δώσετε παραπάνω συνέχεια. Ασχοληθείτε πια εντατικά με τα επαγγελματικά σας που έχουν συνεχή άνοδο.