Τσιγγάνικο ρίξιμο Αγάπης – Ελπίδες επικοινωνίας και συνάντησης

Για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός

Θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά. Οι μέρες θα φέρουν εκπλήξεις σε αδέσμευτους. Στα εργασιακά σας υπάρχουν μεταβολές που θα φέρουν και περισσότερο χρήμα στις τσέπες σας.

Ερωτική εύνοια με :  Ιχθείς

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος

Κυνηγάτε ένα φάντασμα και το ξέρετε. Δεν λειτουργείτε όμως έτσι, και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο που σας αφορά και να του δηλώσετε, τις αληθινές σας προθέσεις.

Ερωτική εύνοια με : Καρκίνους

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι

Υπάρχουν από το δικό σας παρελθόν, ακόμη κάποια ανοιχτά θέματα, που σας κάνουν και δεν μπορείτε να προγραμματίσετε αυτά που θέλετε, αλλά έχετε γεμίσει και τον άνθρωπο σας, από ανασφάλειες. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Ερωτική εύνοια με : Ζυγούς

Τυχερό νούμερο : 1

 

Καρκίνος                 

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για κάτι που μπορεί να είναι νωρίς. Ωστόσο ακούστε το και πιθανόν σε ένα μικρό χρονικό διάστημα από τώρα, να μπορέσετε και εσείς να το υποστηρίξετε. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.

Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερους

Τυχερό νούμερο : 2

Λέων

Δεν συμφωνείτε με κανέναν και μάλλον αυτό είναι κάτι που σας έχει βάλει και την προσωπική σας ζωή, στον πάγο. Περνάτε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, που όμως από τον νέο μήνα, θα υποχωρήσει. Φίλοι και γνωστοί καρτερούν την παρουσία σας.

Ερωτική εύνοια με : Σκορπιούς

Τυχερό νούμερο : 7

 

Παρθένος

Αφήστε όλες τις αμαρτωλές και τις άσχημες σκέψεις, να φύγουν από το πύρινο μυαλό σας. Υπάρχουν πολλά τώρα προσωπικά σας ζητήματα, που πρέπει να τα λύσετε έτσι ώστε, να μπορέσετε με το άτομο που αγαπιέστε, να κάνετε επόμενα κοινά βήματα.

Ερωτική εύνοια με : Τοξότες

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός

Κινείστε με αργά βήματα και σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε τα παλιά σας λάθη. Από τον Ιανουαρίου, θα καταφέρετε να έχετε και κάποιες λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα, άρα και η σχέση σας, θα μπει σε έναν μονόδρομο για συγκατοίκηση ή γάμο.

Ερωτική εύνοια με : Παρθένους

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός

Υπάρχουν ζητήματα που θέλουν λύσεις, μόνο τελικά από εσάς και αυτό είναι κάτι που τώρα, σας έχει βάλει και σε σοβαρά διλήμματα για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο σε οικογένεια και επαγγελματικό τομέα.

Ερωτική εύνοια με : Λέοντες

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης

Ο δρόμος σας ανοίγει και σας κάνει να δείτε τα πάντα πια με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Οι σύντροφοι που έχουν τώρα τσακωθεί, μέσα από την πρακτική βοήθεια των φίλων τους, θα βρούν και πάλι την ευκαιρία για να επικοινωνήσουν.

Ερωτική εύνοια με :  Ταύρους

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως

Είστε κάτω από τα φτερά του σύμπαντος και μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι εκκρεμότητες έχετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να φέρετε κοντά σας τις λύσεις σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ερωτική εύνοια με : Υδροχόους

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος

Σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, ψάξτε και κάτω από την επιφάνεια για τις πληροφορίες που θέλετε. Σίγουρα θα βρείτε και τους σωστούς τρόπους για να κάνετε τον άνθρωπο σας ευτυχή.

Ερωτική εύνοια με : Σκορπιούς

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ιχθείς

Συνεχίστε την προσπάθεια σας. Το ταίρι σας, για να σας ξαναεμπιστευτεί θέλει από εσάς πράξεις και ενέργειες που θα ζεστάνουν την καρδιά του. Στην εργασία σας θα αποοφύγετε τους ενοχλητικούς.

Ερωτική εύνοια με : Παρθένους

Τυχερό νούμερο : 9