Χαρτομαντεία LENORMAND – Τάσεις επανασύνδεσης για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΉΛΙΟΣ

Δεν εμπιστεύεστε εύκολα στην αγάπη, και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει τον άνθρωπο σας. Από τις επόμενες ημέρες πάντως θα δείτε σίγουρα, την μεγαλύτερη του επικοινωνιακή και ερωτική εξωστρέφεια, για να σας κερδίσει  στο 100%

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, με το πρόσωπο που έχετε σχέση, να τολμήσετε ένα επόμενο βήμα,  μιας και οι συνθήκες στο μεταξύ σας ακόμη δεν είναι όπως τα έχετε ονειρευτεί. Μερικοί ήδη έχετε σχεδιάσει, να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, για να σκεφτείτε!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Μπορεί να είστε λίγο πια κουρασμένοι, από όλα αυτά που έχουν συμβεί στην σχέση σας, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα μπουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι, θα έρθουν πιο κοντά σε μια φιλική τους φιγούρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Οι αλλαγές που βλέπετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μάλλον σας συγκινούν και σας σπρώχνουν για να δείξετε μια πολλή καλύτερη συμπεριφορά. Μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, μπορείτε και οι δύο να σκεφτείτε και κάτι πιο σοβαρό στο μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ένα φιλικό – γνώριμο σας πρόσωπο θα σας ξανα-πλησιάσει με απώτερο σκοπό, να σας μιλήσει για τα αληθινά του συναισθήματα και όλα αυτά, που μέχρι τώρα δεν ξέρετε. Από τα τέλη του μήνα, μερικοί θα κάνουν και ένα μεγάλο ταξίδι για την εργασία τους!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Φροντίστε τον εαυτό σας, πολύ περισσότερο και μην τρέχετε πίσω από άτομα και τις υποθέσεις τους μόνο. Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος και μπορείτε όλες τις προσωπικές σας υποθέσεις, να τις φέρετε εύκολα στο σημείο που τελικά θέλετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

Αποφασίστε άμεσα τι θέλετε να κάνετε, είτε είστε μέσα σε σχέση, είτε μέσα στην συνειδητή μοναξιά σας. Δεν αντέχετε εκ ζωδίου άλλο την μοναξιά και ζητάτε μια απάντηση. Στην οικονομική σας καθημερινότητα θα έχετε μια καλή  είδηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, ψάχνει να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει για κάποια θέματα, που δεν ξέρετε. Οι απώτερες πάντως βλέψεις τους, είναι να σας κερδίσει αισθηματικά και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν θα σταθείτε σε μικρο-λεπτομέρειες και λάθος στάσεις του συντρόφου σας. Είστε σε μια άριστη ψυχολογία, που μπορείτε να λύσετε όλα τα μεταξύ σας προβλήματα άμεσα. Στα εργασιακά σας θα δείτε αλλαγές σε συναδέλφους, που θα πρέπει να προσέχετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΠΟΥΛΙ

Το να είστε μόνιμα μπλεγμένοι, με πολλές και παράλληλες καταστάσεις σίγουρα δεν σας πάει πουθενά, αντιθέτως υπάρχει και το ρίσκο να χαλάσετε την εικόνα σας. Από τους λίγους που είναι μόνοι, οι περισσότεροι, μέσα στον μήνα, θα ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλά τα δώρα του σύμπαντος, και μάλλον είναι η στιγμή που πρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας, και να βρείτε τον δικό σας δρόμο. Δεν έχει καμία σημασία, αν είστε μόνοι σας αισθηματικά, καθώς κάπως έτσι θα κινηθείτε πολύ πιο γρήγορα στους σκοπούς σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Τα ερωτικά σινιάλα, που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας, σίγουρα σας έχουν τραβήξει την προσοχή. Μέσα σε αυτήν την νέα εβδομάδα, κάποιες επικοινωνίες θα οδηγήσουν σε συνάντηση. Οι αποκαλύψεις θα σας τραβήξουν την προσοχή σίγουρα.