Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Δευτέρα 16/12

Ημερήσιες προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ
Πολλά αυτά που θα πρέπει να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε, με τον άνθρωπο σας, αν τελικά αυτό που ζητάτε είναι να πάτε μπροστά και σε κάτι που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. Επίσης, μην επιτρέπετε σε τρίτους, να σας ενοχλούν.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Ματιές και ερωτόλογα που έρχονται κατά καιρούς, από κάποιον γνωστό σας, έχουν αρχίσει πια και γίνονται πιο έντονα. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 16-22/12, θα έχετε σίγουρα από την μεριά του και πιο ξεκάθαρες προτάσεις για συνάντηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Κρατήστε τα νεύρα και την περιέργεια σας. Μπορεί να έχετε φτάσει σε ένα σημείο δύσκολο επικοινωνιακά με το πρόσωπο, που έχετε ερωτευτεί αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον μήνα του  Αιγόκερω σίγουρα… θα έχετε καλύτερη πορεία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Υπάρχει μια παρατεταμένη αγωνία, στην καρδιά σας για τον πρώην σας που έρχεται και φεύγει. Από την αρχή του νέου μήνα του Ιανουαρίου, σίγουρα θα έχετε μια ακόμη επίσκεψη του, που όμως αυτή την φορά θα έχετε και κάποιες αποφάσεις, που θα σας χαροποιήσουν.

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν ξέρετε ακόμη τι πιθανόν να έχει αποφασίσει το ταίρι σας, για όλα αυτά που του έχετε ζητήσει και συζητήσει. Μην κάνετε το λάθος να τα επαναλάβετε, απλά αφήστε τον χρόνο και τις πράξεις της άλλης πλευράς, να σας αποδείξουν την αλήθεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στην εργασία και την οικογένεια σας, πριν πάρετε τον δρόμο για μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Όπως και να έχουν τα πράματα καλύτερα όλα να τα συζητήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τις δικές του προτάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, προσπαθείτε να συνέλθετε από έναν χωρισμό, αλλά ακόμη υπάρχουν αγκυλώσεις στον τρόπο που σκέφτεστε. Το μόνο καλό είναι ότι προσεχώς θα έχετε μεγάλες και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε σίγουρα καταλάβει καιρό τώρα, ότι το συντροφικό σας ταίρι, βιώνει σημαντικά προβλήματα με τα οικονομικά του, αλλά και κάποιες ακόμη εκκρεμείς υποθέσεις με το παρελθόν. Τώρα καλείστε απλά να κρατήστε χαμηλούς τόνους μέχρι να μάθετε τι συμβαίνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα χρειαστεί να κάνετε μερικά ταξίδια, αυτό το χρονικό διάστημα, για να δείτε τον αγαπημένο σας. Μέσα στο τρέχον και λήγον έτος  είστε το ζώδιο, που θα καταφέρει, να κλείσει όλες τις παλιές του ερωτικές ιστορίες, και να βάλει τις σωστές βάσεις, για κάτι επόμενο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι δρόμοι σας, είναι ανοιχτοί, με όλα αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε, σε εργασία, προσωπική ζωή και όχι μόνο. Έχετε σε όλα τα επόμενα σας βήματα, την υποστήριξη που έρχεται από τον σύντροφο σας, που μέχρι το τέλος του έτους θα σας έχει κάνει πρόταση γάμου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μιλάτε με πολύ κόσμο, και μάλλον έχετε μπερδευτεί…για το τι τυχόν να θέλει ο κάθε ένας από αυτούς. Όπως και να έχουν οι τρίτες προθέσεις, εσείς καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, και ειδικά με άτομα που ξέρετε μόνο λίγο καιρό.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Συμπτώσεις, δεν  υπάρχουν και το ξέρετε. Τώρα που είστε ελεύθεροι οι περισσότεροι, μπορείτε να καταλάβετε, ότι κάποιο πρόσωπο από τον κοινωνικό σας περίγυρο κάνει ότι μπορεί, για να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή.