Η τράπουλα των Προσώπων – Λόγια και συναισθήματα μπερδεμένα

Προβλέψεις ερωτικές για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΆΣΠΡΟ ΆΛΟΓΟ

Δεν θα έχετε ακόμη τις ανταποκρίσεις που ζητάτε, από το άτομο που θέλετε, καθώς είναι μέσα σε δέσμευση και το ξέρετε. Όμως από τον Αιγόκερω, κάτι αλλάζει και σας ανοίγει του δρόμους που θα είστε μαζί και καλά!

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτός που σας αγαπάτε, αλλά αυτήν τη εποχή δεν είναι κοντά σας, θα κάνει την έντονη του παρουσία και επικοινωνία, και μέχρι όλες οι παλιές σας διαφορές να λυθούν αλλά και να δώσετε από κοινού μια ευκαιρία, για να είστε μαζί και ποιοτικά.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Δεν είστε καλοί στην θεωρία, παρά μόνο στις πράξεις. Τώρα που και το συντροφικό σας έτερο επιθυμεί κάποια αλλαγή, σίγουρα εσείς μπορείτε εύκολα να την προσφέρετε. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε και κάποια χρήματα από … τύχη – παλιά δανεικά – χρωστούμενα!

 

Καρκίνος ΤΑ 4 ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ      

Το τι τελικά θέλετε σίγουρα πλέον το ξέρετε. Αυτό που δεν έχει ακόμη όμως καταλάβει το ταίρι σας, είναι ότι θέλετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο για το άμεσο μέλλον. Μια αλλαγή στην εργασία σας σίγουρα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Μετρήστε ανάποδα μερικές ημέρες και θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, με το άτομο που καιρό τώρα έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Ξέρετε ότι έχουν αλλάξει πολλά πια, που μπορούν να σας ενώσουν σαν μόνιμο ζευγάρι. 

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν αρνείστε το γεγονός, ότι έχετε μπερδευτεί αρκετά στην ερωτική σας ζωή. Από την καινούργια εβδομάδα 16/12, θα χρειαστεί όσο και αυτό σας ξεβολεύει, να μιλήσετε σε όλους τους εμπλεκόμενους και να πορευτείτε μόνο με αυτούς που σας αγαπούν.

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Τα οικονομικά σας θα έχουν άμεσα άνοδο, και σε δεύτερο τόνο σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε και τις συνθήκες της ζωής σας. Οι ελεύθεροι προσεχώς θα έχουν και φλερτ από φιλικό τους πρόσωπο.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ

Κάποιες φορές, χρειάζεται να είστε και λίγο πιο αυστηροί, με τον ίδιο σας τον εαυτό καθώς έχετε μόνιμα χαθεί σε καταστάσεις και απαιτήσεις των τρίτων. Πιθανόν και να τώρα να πρέπει να δώσετε χρόνο και παρουσία μόνο εκεί που αξίζει.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Ερωτικές εκπλήξεις έχει το επόμενο διάστημα για εσάς, που μάλλον θα χρειαστεί να ξεμπλέξετε από ότι και όποιον σας βαραίνει από το παρελθόν.  Μια αλλαγή στην εργασία σας, θα σας φέρει και πιο κοντά στην θέση που ζητάτε.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποιες παρεξηγήσεις αυτό το διάστημα, ένεκα οικονομικών διαφορών που έχετε με τον άνθρωπο σας, αλλά μόνο μέσα από έναν ώριμο διάλογο όλο αυτό μπορεί να προσπεραστεί μόνιμα.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Συμβαίνουν πολλά και αυτό σας έχει κάνει μέσα στον δεσμό σας, να ανησυχείτε… για το τώρα αλλά και για το μέλλον. Δεν υπάρχει όμως κάτι απλά, το ταίρι σας έχει κάποια προσωπικά και οικονομικά προβλήματα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μην δίνετε πια χρόνο σε καταστάσεις και άτομα, που δεν μπορούν να σας δώσουν αυτά που έχετε ζητήσει στο παρελθόν και τώρα. Οι μέρες πάντως θα σας φέρουν και πολύ κοντά σε άτομα που σας σέβονται και αγαπούν.