Η τράπουλα των Βασιλιάδων – Συναντήσεις ερωτικές χωρίς ειδοποίηση

Ερωτικές προβλέψεις για μέχρι το τέλος του 2019:

Κριός – Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Θέλετε να είστε σωστοί με όλους… και αυτό ίσως και τώρα να έχει αδικήσει τον ίδιο σας τον εαυτό. Από την καινούργια εβδομάδα, το άτομο που έχετε  καιρό μέσα στην καρδιά σας, θα κάνει επικοινωνιακές κινήσεις, που θα σας εκπλήξουν.

Ταύρος – ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΥΠΕΛΟ

Με τόσα πολλά που έχετε να κάνετε, μάλλον έχετε ξεχάσει ότι έχετε και μια σχέση – έναν σύντροφο. Το καλό είναι ότι υπάρχει από πλευράς του κατανόηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσείς όλο αυτό να το εξαντλήσετε. Κάντε άμεσα τις διορθωτικές σας κινήσεις.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΑΡΟ

Μετακινήσεις και έκτακτα ταξίδια, θα χρειαστεί να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα, για χάρη αυτού που αγαπάτε. Έχουν αλλάξει πια προς το καλύτερο οι συνθήκες και των δύο σας, και τώρα θα καταφέρετε να είστε μαζί και χωρίς χιλιομετρικές αποστάσεις.

 

Καρκίνος – Η ΛΙΜΝΗ        

Είσαστε σε κάθε επίπεδο αναποφάσιστοι, και αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν σας, που ακόμη δεν σας έχει παρουσιαστεί. Μέσα στο μυαλό σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα, τι θέλετε και πότε. Όλα τα άλλα θα σας τα σερβίρει το σύμπαν σχετικά εύκολα.

Λέων – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ

Δεν είστε από τα ζώδια που μπορείτε να επιστρέψετε σε σχέσεις που σας έχουν απογοητεύσει ή και προδώσει. Τώρα μέσα από τους κοινωνικούς και φιλικούς σας κύκλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας πάρουν τις σκέψεις από όλες τις παλιότερες σας ατυχίες.

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Μέσα από την εργασία σας, θα υπάρξουν θετικά οικονομικά νέα που σίγουρα θα σας φέρουν και σε μια καλύτερη ζωή. Αυτό σε μικρό χρονικό διάστημα, θα δώσει και σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια και γενικότερα την όλη καθημερινότητα σας.

 

Ζυγός – ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ

Δεν μπορείτε να καταλάβετε, τι ζητάει το συντροφικό σας έτερο τελικά από εσάς και την κοινή σας πορεία. Οι μέρες και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, θα σας δώσουν απαντήσεις ή και ακόμη πληροφορίες που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

Σκορπιός – Η ΠΟΡΤΑ

Δεν είστε έτοιμοι για να βγείτε από την ερωτική σας σχέση ή και ακόμη να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για να κερδίσετε το άτομο που ποθείτε. Τώρα θα χρειαστεί να είστε και λίγο πιο προσεχτικοί σε φιλίες και κοινωνικές δράσεις.

 

Τοξότης – ΑΡΧΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Δεν σας νοιάζει και πολύ, τι κάνει πια ο πρώην σύντροφος σας, με την ζωή του. Είστε καλύτερα ψυχολογικά και ήδη στους περισσότερους από εσάς, έχουν προκύψει νέες επαφές που σίγουρα δεν σας έχουν αφήσει αδιάφορους.

 

Αιγόκερως – Ο ΗΛΙΟΣ

Σημαντικά τα νέα και οι ανακοινώσεις, που θέλει να σας κάνει το ταίρι σας. Τώρα και πριν να λήξει το έτος, πολλοί από εσάς, θα κλείσουν μόνιμα τις εκκρεμότητες με το παρελθόν τους και θα προχωρήσουν με νέα συντροφιά ακόμη και σε γάμο.

 

Υδροχόος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Μπορείτε να πείτε πια με σιγουριά, ότι έχετε ξεπεράσει την εμμονική σας σκέψη για κάποιον που δεν δείχνει σημάδια θετικά, στις δικές σας προτάσεις. Τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να δείτε τι άλλο ενδιαφέρον τρέχει γύρω σας.

Ιχθείς – ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, αυτό που θέλουν είναι να σας βοηθήσουν με έναν έμμεσο τρόπο, για να έρθετε και πάλι σε επαφή με τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει αυτήν την φορά, με άλλο ύφος και προτάσεις που θα σας αφορούν.