Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τρίτη 17/12/2019

Ημερήσιες Προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Θα πείτε πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον θα πρέπει να είστε και προσεχτικοί σε όλα σας. Το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει ακόμη ανοιχτές δεσμεύσεις, που δεν μπορούν τόσο εύκολα να κλείσουν.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Δεν θα αφήσετε τον χρόνο να περάσει χωρίς να δράσετε. Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει διάθεση για κάτι περισσότερο και σίγουρα τώρα έχετε και την απόλυτη εύνοια του σύμπαντος, για μεγαλύτερα βήματα μεταξύ σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην ξεχνάτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν σας, μέσα σε λάθος σχέσεις και ακατάλληλα άτομα. Πιθανόν και στο παρόν σας, να υπάρχει μια ανάλογη προσέγγιση που θα πρέπει να προσέχετε … και να απομακρυνθείτε αν χρειαστεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη μέσα σας δυνάμεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε από τις προβληματικές καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι το τέλος του  έτους αυτού, θα έχετε αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχει έντονος προβληματισμός από την μεριά σας για το τι τελικά μπορείτε να κάνετε και να προσφέρετε σε αυτόν τον δεσμό, που τον τελευταίο καιρό έχει παγώσει. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά κοιτάξτε πιο προσεχτικά και την εργασία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εκπλήξεις έρχονται από τον σύντροφο σας, που έχει καταλάβει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στην όλη συμπεριφορά του, έτσι ώστε εσείς οι δύο να κινηθείτε και σε επόμενη φάση. Επίσης, οι ελεύθεροι, ας απομακρυνθούν από το βαρετό παρελθόν τους.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είναι μια ευχάριστη ημέρα, που θα καταφέρετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας και να βρείτε λύσεις, που μπορούν να σας πάνε ακόμη και σε μια συγκατοίκηση. Οικονομικά, να αναμένετε άνοδο από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν θέλετε αυτήν την εποχή να δώσετε παραπάνω ευκαιρίες σε φλερτ. Το μυαλό και η καρδιά σας προσπαθεί, να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες από το πρόσφατο παρελθόν. Με τον νέο χρόνο πάντως, όλα είναι πιθανόν να συμβούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυτό που κατά κύριο λόγο σας απασχολεί,  είναι να κλείσετε κάποια οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα και σε δεύτερο τόνο, να κοιτάξετε τις ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Ταξίδια και ξαφνικές προσκλήσεις είναι στο μενού των ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μάλλον το συντροφικό σας έτερο, έχει αρχίσει και σας πιέζει, για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια επόμενη φάση – βήμα, στην κοινή σας ζωή.  Αν εσείς για τους δικούς σας λόγους ακόμη, δεν είστε έτοιμοι τότε τίμια και άμεσα να το ανακοινώσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Τρέχουν πολλές και σημαντικές θετικές εξελίξεις, στα προσωπικά του συντρόφου σας, που δείχνει ότι θέλει να κλείσει τους κύκλους του παρελθόντος, και να σας φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην δική του καθημερινότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Θα έχετε επισκέψεις. Κάποιος που έχετε πάρα πολύ καιρό να δείτε, ίσως και μια παλιά σας ερωτική ιστορία, θέλει να σας ανταμώσει, και όχι για να πείτε τα νέα σας. Να αναμένετε προτάσεις που θα μιλούν για μια νέα σχέση αισθηματική.