Σμυρνέικη Κατάστρωση – Οι Σύντροφοι θα εξομολογηθούν αλήθειες

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  Το λευκό Άλογο

Εκπλήξεις μεγάλες έχει για εσάς το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς το συντροφικό σας έτερο αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει και πιο ανοιχτά πια, για το μέλλον σας κάτω από μια επισημοποίηση.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ταύρος Ο νεαρός Άντρας

Το μυαλό σας είναι μόνο γύρω από την εργασία  σας. Είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε σχέση, καλό θα ήταν να οργανώσετε και λίγο καλύτερα τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να μην δυσκολευτείτε. Ο έρωτας πλησιάζει.

Εύνοια με ζώδια της  Γης

 

Δίδυμοι Η Θάλασσα

Κάποια ευχάριστη πρόσκληση θα λάβετε το επόμενο χρονικό διάστημα, από τους φίλους σας ή από ένα ιδιαίτερο άτομο που σας βρίσκει κοντά στα δικά του ερωτικά δεδομένα!

Εύνοια με ζώδια του Αέρα 

 

Καρκίνος Το χρυσό Κέρμα

Δεν έχει πια για εσάς καμία σημασία, για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, παρά μόνο για το τι ζητάτε από μια σοβαρή και ώριμη αισθηματική σχέση εσείς…! Από το επόμενο διάστημα, οι προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

 

Λέων Ο Ήλιος και τα Αστέρι

Είστε τα ζώδια, που από τις αρχές του Αιγόκερω 23/12, έχετε οι περισσότεροι χωρίσει ή έχετε βάλει σε αναμονή και στάση αισθηματικές υποθέσεις. Από το τέλος του Σκορπιού να ξέρετε, ότι πρέπει να δώσετε και κάποιες απαντήσεις.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Παρθένος Η Καρδιά

Με τον άνθρωπο που είσαστε, έχετε και εσείς από την δική σας την μεριά αρχίσει να πιέζεστε και να καταλαβαίνετε, ότι είναι μόνο θέμα χρόνου, για να περάσετε και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός Τα κόκκινα Αστέρια   

Η ανεβασμένη σας ψυχολογία, έχει πιάσει το ενδιαφέρον κάποιου από τον φιλικό σας κύκλο, και που μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 21+22/12 έχει σκοπό να σας μιλήσει, και να σας δείξει πιο σοβαρά τα αισθήματα του.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Σκορπιός Το Κλειδί και το Σεντούκι

Πολλά αυτά που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, και μάλλον τώρα έχει αρχίσει και χάνει τους ρυθμούς του. Καλύτερα να οργανώσετε τις φετινές εορταστικές σας διακοπές πιο άμεσα. Σίγουρα σας χρειάζεται.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Τοξότης Ο ηλικιωμένος Άντρας

Τα οικονομικά σας, είναι σε μια πολλή καλή πορεία και τώρα θα καταφέρετε, και να κλείσετε πολλές από τις παλιές σας πρακτικές υποχρεώσεις που σας έχουν απομακρύνει από την ορθή πορεία της σχέσης σας.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Αιγόκερως Ο Καθρέφτης

Η διαίσθηση σας, σας λέει πολλά. Ανήκετε στα ζώδια – ωροσκόπια, που από μια φωνή ή μια απλή ματιά, μπορούν να βγάλουν το συμπέρασμα. Ναι, είστε σίγουροι ότι ένα συγκεκριμένο άτομο, σας έχει ερωτευτεί πολύ.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Υδροχόος Ο Πύργος

Ψάχνετε παραπάνω από ότι πρέπει και χρειάζεται, αυτό το άτομο που σας έχει μαγνητίσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Το έχει καταλάβει και μάλλον κάνει πια ότι μπορεί για να σας δυσκολέψει.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς Το Βιβλίο

Θα πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, που έχει προβλήματα με τα οικονομικά – οικογενειακά του ζητήματα. Από τον μήνα του Ιανουαρίου προσεχώς, σίγουρα θα έρθετε και πιο κοντά.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα