Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις 5ημέρου

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Επιτέλους το συντροφικό σας έτερο, θα σας αναζητήσει και θα σας συναντήσει. Υπάρχουν θέματα που θέλει να σας ανακοινώσει και να σας αποκαλύψει τις προθέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Μάλλον μπερδεμένα σας τα λέει το συντροφικό σας έτερο.   Δεν έχετε πια χρόνο για χάσιμο, άρα το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε μέσα από τις αλήθειες της καρδιάς σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλές οι κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις που έχετε και αυτό σίγουρα σας φτιάχνει την διάθεση. Από τον καινούργιο μήνα του Αιγόκερω 23/12, μέσα από όλα αυτά θα ξεπηδήσει ένας νέος έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Έχετε πραγματικά στόχο, πριν να λήξει αυτός ο ιδιαίτερος μήνας, να κλείσετε όλες τις παλιές σας αισθηματικές εκκρεμότητες και να μείνετε λίγο μόνοι να ηρεμήσετε.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Υπάρχουν τώρα πολλές νέες προτάσεις γύρω σας, που θα κάνουν κάποιον που σας θέλει πολύ, να ζηλέψει και να σας ξανα-προσεγγίσει.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην μιλάτε πολύ στον παρόντα σύντροφο σας, για τα παλιά σας κατορθώματα. Δεν θα εκτιμηθούν. Καλύτερα να σκεφτείτε με τον ίδιο τι μπορείτε να πετύχετε.

.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Από τις αρχές του νέου μήνα Ιανουαρίου, θα έρθουν στο μονοπάτι σας πολλές και ουσιαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες, που πραγματικά μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή σε κάθε επίπεδο

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι μέτριες συντροφικές σχέσεις πια δεν σας αφορούν και αυτό έχει μια άσχημη πια αντανάκλαση στο παρόν σας. Μέσα στον υπόλοιπο  Δεκέμβριο, θα έχετε και κάτι θετικό μέσα στην οικογένεια σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ζωδιακή σας εποχή τελειώνει, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι απλά να χαλαρώσετε. Τώρα θα παρελάσουν από μπροστά σας χρήμα και μια δυνατή αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μέσα στους κύκλους τους κοινωνικούς σας τρέχουν πολλά φλερτ, που δεν σας αφήνουν και αδιάφορους. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα βρείτε και μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν μπορείτε να ξεχάσετε τι έχετε περάσεις στο παρελθόν σας, και αυτό κάποιες στιγμές σας πατάει φρένο. Πιθανό και μέχρι το τέλος του έτους,  θα έχετε και ένα νέο του.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν σας χρειάζονται οι συμβουλές από τους φίλους σας. Μπορεί να έχετε κάποια πρακτικά προβλήματα αλλά δεν υπάρχει τώρα περιθώριο, για να κάνετε επικοινωνιακά λάθη.