Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Τετάρτη 19/12

Για όλα τα ζώδια:

Κριός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Ευτυχώς οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, έχουν μείνει μόνοι και ήρεμοι, αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι και κάτι που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον εργασιακό σας τομέα και όλους αυτούς που αγαπάτε.

Ταύρος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Στα αυτιά σας, θα έρθουν κάποια σχόλια από μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που ξέρετε ότι ακόμη σας αναζητά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια σπασμωδική κίνηση, απλά να αφήσετε τις καταστάσεις να τρέξουν  υπέρ σας. Σίγουρα θα έχετε και επισκέψεις σύντομα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μπορεί να έχετε πει κατά καιρούς, κάποιες ανακρίβειες στον άνθρωπο σας, για το παρελθόν σας, και τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να λήξετε και όλες τις σχετικές εκκρεμότητες. Εσείς που είστε ελεύθεροι μην ενδώσετε σε φλερτ, που δεν σας ενδιαφέρουν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν έχετε και τον απόλυτο ελεύθερο χρόνο, για να εξυπηρετήσετε και τις ανάγκες του συντρόφου σας! Αυτό πιθανόν και να φέρει κάποιες επικοινωνιακές εντάσεις. Εσείς που έχετε και τα αστρολογικά υπέρ σας, σίγουρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο… μια και για πάντα.

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Έχετε δώσει μεγάλες υποσχέσεις στο ταίρι σας, και τώρα θα πρέπει να κάνετε και τα βήματα που θα σας φέρουν και στις σχετικές πράξεις. Όσοι προσπαθούν για μια επανασύνδεση, σίγουρα θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι πολλά από την τελευταία φορά έχουν αλλάξει.        

 

Παρθένος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αν δεν είστε μέσα σε σχέση, αυτό το χρονικό διάστημα… τότε το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα σας βάλει σε δρόμους αγάπης. Τώρα που και τα οικονομικά σας είναι καλύτερα σίγουρα  μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Είστε απόλυτοι σε θέματα που συσχετίζονται με την αγάπη και τις σχέσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει και το συντροφικό σας έτερο, που θέλει να σας μιλήσει, για τα πλάνα που τόσο καιρό σκέφτεται, για την πορεία του δεσμού σας.

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, είτε είστε ελεύθεροι είτε μέσα σε δεσμό. Αλλαγές κυρίως οικονομικές θα επιτρέψουν σε όλους, να αναδιαμορφώσουν το παρόν.

 

Τοξότης Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί αυτή την περίοδο, να έχετε κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά το καλό είναι ότι θα ξεπεραστούν, αν και εσείς βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Μέσα στην εργασία σας, θα έρθουν χρήματα και προαγωγές.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν θα βάλετε τον εαυτό σας, σε δεύτερη μοίρα, καθώς έχετε περάσει πολλά και τώρα ζητάτε από τους ανθρώπους γύρω σας, να σεβαστούν τις επιθυμίες σας. Από τους λίγους που είναι σε σοβαρές σχέσεις… οι πιο πολλοί θα περάσουν και σε πιο επίσημες δεσμεύσεις.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, όλη την ώρα με την προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που καλείστε εσείς με την ωριμότητα που σας διακρίνει να το λύσετε άμεσα. Επίσης, ένα ταξίδι θα σας προταθεί από τον αγαπημένο σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μέσα από διπλωματικές συμπεριφορές, θα σας πλησιάσει κάποιος, που καιρό τώρα παίζεται μαζί ένα ιδιαίτερο φλερτ. Να είστε σίγουροι, ότι από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έρθετε πιο κοντά μέσα από τις δικές τους προτάσεις και πρωτοβουλίες.