Ερωτικά ΤΑΡΩ – Ρίξιμο για 3 ημέρες

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ  

Θα σας αναζητήσει ένα παλιό σας φλερτ, που όμως την τελευταία φορά δεν χωρίσατε και τόσο θετικά. Έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότε, και σίγουρα τώρα και οι δύο σας είστε πιο ώριμοι. Οι φίλοι θα σας στήσουν μια συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποιος αναζητά την παρουσία και την αγάπη σας. Ξέρετε ότι υπάρχουν εκκρεμείς καταστάσεις που όμως μέσα από ωριμότητα και διάλογο μπορείτε να επιλύσετε και αυτό να έχει τελικό χαρακτήρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δηλώνετε ότι έχετε ενθουσιαστεί με αυτήν την νέα γνωριμία, που τώρα έρχεται όλο και πιο κοντά  σας. Πιθανόν και να πρέπει να σκεφτείτε πιο σφαιρικά, τι θέλετε να κάνετε, αποφεύγοντας τα ρίσκα του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με τις θετικές αστρολογικές όψεις, πάνω από το κεφάλι σας, θα έχετε μια σημαντική γνωριμία, που θα ανατρέψει όλα αυτά που ξέρατε για την αγάπη. Επίσης, στην εργασία σας, θα έχετε μια εξαιρετική επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πατήστε λίγο φρένο σε όλα αυτά που λέτε και υπόσχεστε σε αυτόν που έχετε ερωτευτεί. Τώρα το μόνο που  χρειάζεται είναι να δείξετε με πράξεις ποιοι πραγματικά είστε και τα μπορείτε να προσφέρετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μάλλον έχετε πιο πολύ προβληματιστεί, με αυτά τα τελευταία που σας έχει πει το συντροφικό σας έτερο. Σαφώς και έχει  έρθει η ώρα για να μπορέσετε να ανοίξετε και εσείς την καρδιά σας και να αποκαλύψετε τις αληθινές σας προθέσεις.   

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να υπάρχουν στο τώρα κάποιες επικοινωνιακές κόντρες, με τον σύντροφο σας, αλλά από τα μέσα του μήνα, θα υποχωρήσουν και οι μεταξύ σας κανονικοί ρυθμοί, θα επανέλθουν. Εσείς που είστε μόνοι ή προσφάτως έχετε χωρίσει, να αναμένετε μια αναζωπύρωση του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σίγουρα είστε και εσείς από τους ευνοημένους αυτού του αστρολογικού γεγονότος. Τώρα θα έχετε πιο εύκολη πρόσβαση σε υποθέσεις επαγγελματικών αλλά και θα χτίσετε μια λαμπρή καριέρα.  Η αισθηματική σας ζωή, θα καλυτερέψει, μόνο μέσα από την παρουσία νέων ανθρώπων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Νέα ξεκινήματα για εσάς, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητα σας. Μια δυνατή σχέση θα ξεκινήσει ή θα έχει τις προδιαγραφές για να ξανα-ξεκινήσει και μέσα στο τρέχον έτος να προχωρήσει και σε γάμο. Οικονομικά θα έχετε ανέλπιστο χρήμα, από περιουσιακά δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Ένα  νέο κεφάλαιο στην ζωή σας, θα ανοίξει με την παρουσία του παρελθόντος απέναντι σας να σας διεκδικεί. Ευκαιρίες για επαγγελματικά ξεκινήματα θα έχετε και κάποιοι θα το επεκτείνουν αυτό και στο εξωτερικό. Είναι οι προσεχείς μήνες άκρως σημαντικοί και για την σχέση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Γίνονται αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας δώσει μεγάλη ώθηση σε όλα τα ζητήματα, που ίσως και μήνες τώρα έχουν μείνει ακίνητα. Κυρίως η ερωτική σας ζωή, θα ξεκαθαρίσει από τα παλιά και θα κρατηθεί μόνο ότι είναι συμβατό με την φιλοσοφία σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Θα σας αναζητήσει ένα παλιό σας φλερτ, που όμως την τελευταία φορά δεν χωρίσατε και τόσο θετικά. Έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότε, και σίγουρα τώρα και οι δύο σας είστε πιο ώριμοι. Οι φίλοι θα σας στήσουν μια συνάντηση.