Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 20/12

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός  – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Με τον Ποσειδώνα  υπέρ σας, θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια τον διπλωμάτη εαυτό σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι ζητάνε από εσάς. Επίσης, νέα και σχόλια, θα φτάσουν στα αυτιά σας, από κάποιον πρώην σας!

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να πτοήστε, από αυτά που σας πιέζουν στο τώρα, καθώς σαν Ταύρος έχετε όλα τα καλά αστρολογικά να υποστηρίζουν όλες τις επόμενες σας δράσεις και να σας φέρνουν και πάλι στους καλούς ρυθμούς που ζητάτε και σας αξίζουν. Αισθηματικά, δεν υπάρχει αυτήν την εποχή κάτι ιδιαίτερο να σας δελεάζει την προσοχή.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής είστε και αυτό θα το διαπιστώσετε, μέσα στον μήνα που τρέχει στους περισσότερους τομείς της ζωή ς σας. Τώρα εσείς που είστε χωρισμένοι ή απόμακροι από τον άνθρωπο σας, θα έρθουν οι σχετικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το μέλλον σας.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ           

Το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα που το σύμπαν σας υποστηρίζει, είναι να  δώσετε την πλήρη προσοχή σας, σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, που έχουν προκύψει αλλά το καλό είναι, ότι από το τρίτο 10ήμερο του μήνα θα έρθουν και τα οικονομικά αποτελέσματα.

 

Λέων – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα αισθάνεστε μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας και ίσως και να πρέπει τώρα να τα ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφο σας. Εσείς που είστε και σε πιο δύσκολη φάση, με χιλιομετρικές αποστάσεις να μεσολαβούν, θα έχετε μια θετική συνάντηση, και θα μιλήσετε με το ταίρι σας για όλα.

 

Παρθένος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν πολλά ακόμη εκκρεμή σας θέματα, από το παρελθόν που δεν θέλετε να τα ακουμπήσετε, φοβούμενοι ότι θα ενοχλήσουν την τώρα στημένη σας ερωτική ζωή. Όπως και να είναι τα πράματα σίγουρα θα έχετε ειδήσεις και επισκέψεις από τα τέλη του μήνα και μετά. Τώρα έχετε και τον τρόπο, για να βάλετε τα πράματα στην θέση τους.

Ζυγός – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μέχρι και τις 22/12 που ο Ήλιος, θα παραμείνει μέσα στην ζωδιακή ζώνη του Τοξότη , εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή, για να φέρετε τις καταστάσεις υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Σε δεύτερο πλάνο, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να δώσετε απαντήσεις στον σύντροφο σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Όλα τα πλανητικά δεδομένα σας στηρίζουν, για πολλές ακόμη εβδομάδες. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας φανερωθούν και διευθετήστε σχέσεις με οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Σίγουρα και εσείς που είστε ελεύθεροι ακόμη, θα βρείτε μια νέα αγάπη, από τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

Τοξότης – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ο βασικός σας σκοπός, για το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι να ξεφύγετε από τις αδιέξοδες σκέψεις του παρελθόντος, και να δείτε τι καλό υπάρχει τώρα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Όσο και να είστε δύσπιστοι, μια νέα αγάπη θα ανθίσει στην καρδιά σας.

Αιγόκερως – ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία – καταστάσεις – εξελίξεις από την μεριά του συντρόφου σας, που θα σας ανοίξουν πια τους δρόμους, για να μπορέσετε να φτάσετε μέσα σε αυτό κιόλας το έτος, σε μια επίσημη δέσμευση. Ταξίδια και νέες επενδύσεις, ήδη σας προκαλούν.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΕΝΝΕΝΑ ΚΑΡΟ

Με τον Κρόνο ακόμη για λίγες ημέρες σε δύσκολη όψη προς εσάς, θα χρειαστεί να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί, καθώς κάποιο άτομο ήδη σας έχει ερωτευτεί και επιθυμεί, να σας προσεγγίσει με τον δικό του τρόπο. Εσείς ανοίξτε τα μάτια σας, στα σημάδια που σας δίνει το σύμπαν.

 

Ιχθείς  – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν έχετε την πολυτέλεια και την περίσσια του χρόνου, για να διορθώσετε καταστάσεις και κακώς κείμενα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που άλλωστε βαρύνει πολύ περισσότερο τον σύντροφο σας, που σας έχει φέρει σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση.