Ερωτική Μάνταλα – Ματιές στο νέο έτος 2020!

Προσωπικές προβλέψεις για όλους:

Κριός – ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση. Αυτό ξεκάθαρα έχει να κάνει με το παρελθόν σας, που αυτές τις εορταστικές ημέρες έχει πάλι εμφανιστεί και σας αναζητά, μέσα από ένα προφίλ φιλίας και κοινωνικής προσέγγισης.  

Ταύρος – Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Υπάρχει μια εσωτερική αναταραχή, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σας, και που όμως δεν προέρχονται από εσάς. Σκεφτείτε αυτές τις ημέρες πιο ώριμα, και θα βρείτε τις αιτίες που σας το προκαλούν… τωρινές και παλιότερες.

 

Δίδυμοι – ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Δεν σας ακούγεται και τόσο ευχάριστο, ότι κάποιος που είναι δεσμευμένος με κάποιον τρόπο, θέλει και εσάς. Αυτό είναι ενάντια στις αρχές σας, και καλό είναι για την εικόνα σας να είστε έτοιμοι να θέσετε τα όρια σας.

 

Καρκίνος – ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Μπορεί να αγαπάτε κάποιον ακόμη από τα παλιά, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι και η μόνιμη δικαιολογία για να μην κάνετε κάτι επόμενο, με άτομα που καιρό τώρα με όλους τους τρόπους, σας πολιορκούν.

Λέων – ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ

Δεν έχετε χρόνο για να κυνηγάτε κανέναν, που σας κάνει τον δύσκολο. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε την δική σας την ζωή πιο σφαιρικά! Σίγουρα παραπάνω προσοχή χρειάζεται και το επαγγελματικό σας κομμάτι.           

 

Παρθένος – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, σας προσφέρει το ταίρι σας, σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι και μια εξαιρετικά θετική εποχή αστρολογικά, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε και τα οικονομικά σας.

 

Ζυγός – ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Ροή νέου κόσμου θα έχετε στην καθημερινότητα σας από την μέρα της νέας σελήνης 26/12 και μετά. Εσείς που έχετε μείνει καιρό στην μοναξιά σας, πιθανόν και αυτός να είναι ο μήνας, που θα μπείτε σε μια νέα σχέση ποιότητας.

Σκορπιός – ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε, ότι το ταίρι σας, σας πιέζει για πράματα που επί του παρόντος δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε. Μπορεί να έχει μάθει αλλιώς ή και μπορεί να μην ξέρετε πώς να σας διαχειριστεί. Μιλήστε πιο ανοιχτά λοιπόν. 

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Μπορεί να έχετε τσακωθεί ή και λογοφέρει, με τον άνθρωπο σας αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας πικραίνει. Από τα τέλη του μήνα, θα έχετε και πάλι επικοινωνίες, και μια δυναμική συνάντηση, θα σας ενώσει πάλι. 

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Μην ασχολείστε με το παρελθόν του συντρόφου σας, καθώς δεν έχει κάποια σχέση με το παρόν σας. Εσείς θα πρέπει να δείξετε τον δικό σας χαρακτήρα. Σίγουρα και εσείς θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις παλιές σας εκκρεμότητες.

Υδροχόος – ΤΑ ΡΟΔΑ

Αδιαφορήστε για αυτά που λέει ο κόσμος, για εσάς και την προσωπική σας ζωή. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει και πως πρέπει από εδώ και μετά να κινηθείτε. Σίγουρα δώστε και χρόνο σε εργασία και οικογένεια που σας αναζητούν.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για το δικό σας χατίρι κάποιος θα κάνει ένα άμεσο ταξίδι, για να σας δει από κοντά και να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις που του έχετε ζητήσει. Τώρα χρειάζεται να βρείτε την δύναμη για να θέσετε τα όρια σας.