Εβδομαδιαία ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις 23-29/12

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα ζήσετε την ζωή των άλλων, άρα μην ακούτε τι λένε. Αν έχετε αποφασίσει για αυτό το διάστημα, να μείνετε μόνοι σας, τότε κάντε το και θα  βρείτε την πραγματική σας ισορροπία. Τώρα θα έχετε και κάποιες καλές εξελίξεις στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Ευκαιρίες επανασύνδεσης θα έχετε το επόμενο διάστημα με το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να έχει προκύψει ένα χρονικό κενό μεταξύ σας, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Τώρα χρειάζεται απλά να είστε πιο ξεκάθαροι στις προθέσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δυναμικά θα ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα, καθώς θα έχετε από την μεριά των οικονομικών σας, αλλαγές που σίγουρα θα σας ενισχύσουν. Το ταίρι σας, θέλει κάτι θετικό να σας αποκαλύψει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δείξτε ότι τελικά δεν σας ενόχλησε τίποτα, από τις συμπεριφορές του ατόμου που τόσο καιρό σας πολιορκεί. Μπορεί αυτό να γίνει αιτία, για να σας ψάξει και να σας μιλήσει πιο ειλικρινά, για όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει για εσάς.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Από τους πιο τυχερούς της εποχής, είστε σίγουρα εσείς. Τώρα που θα έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, μπορείτε να θέσετε τα αυστηρά όρια σας και εκεί και θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Φίλοι και γνωστοί σας καλούν για διασκέδαση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν είστε ακόμη σε θέση για να πάτε πιο  κάτω την ερωτική σας ζωή και μάλλον, έχετε βολευτεί  στην μοναξιά σας.  Αυτό είναι και κάτι που το ξέρει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που έχει σκοπό μέσα στον τρέχοντα μήνα, να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όσα και να ξέρετε για τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας, ακόμη δεν σας έχει τελειώσει η περιέργεια. Τώρα θα χρειαστεί από την δική σας την μεριά, να κάνετε υπομονή. Ξέρει τι ακριβώς θέλετε να μάθετε και θα σας το αποκαλύψει άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είστε κοντά ο ένας στον άλλον… αλλά δεν αισθάνεστε ακόμη ότι τα συναισθήματα έχουν βαθύνει.  Αυτό είναι και κάτι που το έχει στο μυαλό του και ο σύντροφος σας, που από τις ερχόμενες ημέρες, θα κάνει  ότι μπορεί για να σας φύγουν όλες αυτές οι ανασφάλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ότι κάποιος που σας έχει πληγώσει … αν του το επιτρέψετε θα το ξανακάνει. Τώρα, κάποιος πρώην σας, θα σας αναζητήσει. Να είστε διπλά προσεχτικοί… καθώς μάλλον τα ίδια θα γίνουν και πάλι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα, και μάλλον έχετε χαθεί μέσα σε αυτά. Τώρα χρειάζεται να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα, τι αξίζει να κρατήσετε κοντά σας. Οι φίλοι σας, έχουν για εσάς τους ελεύθερους προξενιά… που θα σας αφορούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν έχετε την αντιμετώπιση που θέλετε, από το πρόσωπο που αγαπάτε και αυτό σίγουρα σας πληγώνει. Μιλήστε και θα δείτε ότι πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν στο μεταξύ σας, θα λυθούν. Επίσης, μην χάνεστε από την ροή της εργασίας σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Κλείστε τις παρτίδες σας με το παρελθόν άμεσα. Είναι και ο μοναδικός λόγος που τώρα δεν έχετε καταφέρει να ξαναφτιάξετε το ερωτικό σας παρόν. Ήδη υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας άτομα, που θέλουν να γνωρίσουν τον χαρακτήρα σας!