Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 22/12

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Ότι και να συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, εντός του Δεκεμβρίου θα λυθεί. Όσοι έχετε χωρίσει μην απογοητεύεστε… είναι θέμα ημερών απλά και εύκολα για να επανασυνδεθείτε.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει στην ζωή του και κάποια τρίτα δεσίματα που δεν του επιτρέπουν να σας κάνει ταίρι του. Θα μάθετε πολλά το επόμενο διάστημα, άρα απλά κάντε υπομονή.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μην ακούτε εσείς κανέναν, για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτήν την εποχή στην ζωή του πρώην σας.  Μπορεί και στην πραγματικότητα να σας μεταφέρονται λάθος… για κάποιον τρίτο λόγο.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Εσείς ειδικά αυτήν την εποχή, μην χαλαρώνετε καθόλου! Τουλάχιστον δύο περιπτώσεις από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα σας πλησιάσουν εκ νέου, μέσα από προτάσεις για μια άμεση επανασύνδεση.

 

Λέων ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε δεσμούς και ιστορίες σχέσεων, που δεν μπορούν να σας καλύψουν και πρακτικά. Τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα για να κάνετε όλα τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα.   

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Κάποια οικονομικά του ζητήματα, θέλει να λύσει ο σύντροφος σας, πριν να έρθει και επίσημα μέσα στην ζωή σας. Αυτό είναι και κάτι που θα λυθεί εντός του μήνα του Δεκεμβρίου.

 

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να μην σας ενοχλεί το τι κάνει τώρα, στο παρόν του το πρώην συντροφικό σας έτερο, αλλά και εσείς από την μεριά σας, δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο, να του μεταφέρετε τα δικά σας νέα.

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι αρχές του Αιγόκερω, θα σας βρουν πάρα πολύ σκεπτικούς, και σίγουρα αυτό δεν θα περάσει έτσι από τα μάτια του συντρόφου σας. Υπάρχουν θέματα στο μεταξύ σας, που πρέπει να λυθούν άμεσα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα τάματα και οι υποσχέσεις, που σας δίνει ο άνθρωπος σας, αλλά ακόμη από την μεριά του, δεν έχετε δει κάτι πρακτικό. Όλα αυτά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του έτους, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Αποφασίστε τι θέλετε και με ποιόν. Αυτό που κάνετε εκ ζωδίου, και μόνιμα κρατάτε πόρτες ανοιχτές προς όλους, είναι λάθος και στο τέλος ξέρετε ότι κάποιος θα πληγωθεί χωρίς να φταίει.

Αιγόκερως ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Αυτή η ιδιαίτερη επικοινωνία που έχετε με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο, έχει αρχίσει και γίνεται ερωτική. Μέσα στο 1ο  δεκαήμερο του νέου μήνα Ιανουαρίου, πολλά αυτά που θα σας εξομολογηθούν.

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Δεν  μπορείτε να κάνετε τίποτα για να φέρετε τον πρώην σας και πάλι μέσα στην ζωή σας, παρά μόνο να δώσετε χρόνο, και να μην εμφανίζεστε παντού μπροστά του!

 

Ιχθείς ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Μην χαλάτε την εικόνα σας, απλά και μόνο για να δείξετε ότι κάτι εύκολο μπορεί να κυλήσει μεταξύ εσάς και του ατόμου που θέλετε. Οι καταστάσεις απλά θα δείξουν την αλήθεια και των δύο σας.