Οι Κάρτες των Αγγέλων – Ανατροπές σε σχέσεις και ερωτοφιλίες!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός   Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Τα ερωτικά του μυστικά θέλει να σας εκμυστηρευτεί κάποιος γνωστός σας. Από εκεί θα ξεκινήσει και μια ερωτοφιλία περίεργη που πιθανόν και εντός των επόμενων εβδομάδων, να σας κάνει ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι.

Ταύρος Η Ελευθερία

Μάλλον έχετε αρχίσει και χάνετε την εμπιστοσύνη σας, στο άτομο που αγαπάτε.  Έχουν καιρό τώρα συμβεί διάφορα μέσα στην κοινή σας καθημερινότητα και μάλλον έχει  έρθει η ώρα σας, για να μιλήσετε και να θέσετε τα όρια σας.

 

Δίδυμοι Η Μουσική  

Μην σας νοιάζει καθόλου, το τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας και ειδικά αυτοί που πλέον ανήκουν στο παρελθόν σας. Οι μέρες μέχρι και να λήξει η δύσκολη εποχή του Τοξότη, θα σας φέρουν κάποιες οικονομικές λύσεις που αναζητάτε.

 

Καρκίνος Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Τον έρωτα τον έχετε καταλάβει στα μάτια κάποιου φίλου σας. Τώρα απλά χρειάζεται να δείξετε υπομονή, και να τον αφήσετε να εκδηλώσει τα κρυφά του συναισθήματα με τον τρόπο και στον χρόνο που  ο ίδιος κρίνει σωστό.

Λέων Η Φύση

Είσαστε έτοιμοι, για να κάνετε το μεγάλο επικοινωνιακό βήμα με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά κάτι σας κρατά πίσω. Μάλλον είναι η σωστή σας διαίσθηση, ότι θα πρέπει να αφήσετε την άλλη πλευρά, να πάρει τις πρωτοβουλίες. 

 

Παρθένος  Η Νέα Αγάπη

Ιδανικά περιορίστε την ζήλια σας. Έχετε πια πιέσει άθελα σας υπερβολικά τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός πια τα δικαιολογημένα του παράπονα. Τώρα χρειάζεται να μιλήσετε και να εκθέσετε όλους τους προβληματισμούς σας.

 

Ζυγός Ο Φύλακας Άγγελος

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, και εσείς καλείστε να δείξετε ανωτερότητα και να προβείτε σε λύσεις μόνιμες. Κάτι ανάλογο θα χρειαστεί και να πράξετε στην εργασία σας, που κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την σιωπή σας.

 

Σκορπιός Το Ησυχαστήριο

Ένας νέος έρωτας έχει έρθει στην ζωή σας και εσείς προβάλετε τεχνητές δυσκολίες. Δεν θα αλλάξει κάτι, καθώς είναι μια εποχή, που το σύμπαν έχει αποφασίσει να σας δώσει …ότι σας έχουν στερήσει όλοι οι προηγούμενοι σύντροφοι.

 

Τοξότης Η Δύναμη

Οι μέρες είναι πραγματικά φορτωμένες με δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις. Το συντροφικό σας έτερο, σας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη και μάλλον εντός του έτους αυτού λίγο πριν να λήξει, εσείς οι δύο θα περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις.

Αιγόκερως Η Αρμονία

Δηλώνετε μπερδεμένοι συναισθηματικά. Εσείς που τώρα είστε ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε μέσα στην καρδιά σας τι θέλετε, και αυτό πια να ανακοινωθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους

 

Υδροχόος Η Υλοποίηση

Υπάρχουν ζητήματα που έχουν καθυστερήσει την σχέση σας, από το να εξελιχθεί σε κάτι επόμενο! Από το τέλος του μήνα και μετά θα έχετε από τον άνθρωπο σας, κάποιες συζητήσεις – λύσεις που θα σας ανοίξουν τους δρόμους.

 

Ιχθείς Ο Εορτασμός

Η μόνιμη αγωνία και εσώτερη ανασφάλεια που έχετε για το άτομο που αγαπάτε, μάλλον δεν σας κάνει καλό.  Μπορεί να μην είστε και τόσο κοντά, αλλά πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά πριν τα πράματα φτάσουν σε ένα αδιέξοδο.