Αιγυπτιακή Sfigga – Χρησμοί και Μελλούμενα για τις σχέσεις!

Προβλέψεις για την εβδομάδα 23-29/12

Κριός – Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Η ερωτική μοναξιά, δεν είναι φίλη. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε άπειρες προσεγγίσεις από παλιούς και νέους εραστές. Σίγουρα πια με τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει… θα καταφέρετε να κάνετε την απόλυτα σωστή επιλογή.

Ταύρος – ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Υπάρχουν μόνο ευχάριστες ανατροπές μέσα στην εργασία σας, και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να λύσετε πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα. Σε επόμενο βήμα, κάποιο άτομο από την οικογένεια σας, θα σας κάνει κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΝΗΣΙ

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην αγάπη. Αυτά τα τυχαία που συμβαίνουν με τον πρώην σας, είναι τελικά μια στρατηγική του, που έχει σαν απώτερο στόχο να σας κερδίσει στην ζωή του. Από τα μέσα της εβδομάδας αυτής, θα έχετε μια θετική επικοινωνία και συνάντηση.

 

Καρκίνος – ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ          

Δεν μπορείτε να δώσετε ακόμη  την θετική  απάντηση στον άνθρωπο που σας ζητάει, να του αφήσετε χώρο για να εισέλθει μέσα στην ζωή σας. Πιθανόν και να έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν σας και μάλλον να πρέπει να είστε σε όλα πιο προσεχτικοί.

Λέων – Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μόνοι σας είστε οι περισσότεροι… και μάλλον το απολαμβάνετε μέσα από όλε τις υπόλοιπες δράσεις της καθημερινότητας σας. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα καταφέρετε και να λύσετε ένα οικογενειακό – παλιό σας πρόβλημα και να δείτε τα πάντα, με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

 

Παρθένος – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Οι αλλαγές που θέλει να φέρει μέσα στην σχέση σας, ο άνθρωπος σας μάλλον σας έχουν ήδη κάνει καχύποπτους. Υπάρχουν και από την δική σας την μεριά, πολλά που πρέπει να συζητήσετε. Οι μέρες είναι ιδανικές άρα προσπαθήστε το.

 

Ζυγός – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην λέτε και τόσα πολλά σε άτομα, που δηλώνουν ότι ακόμη δεν σας βλέπουν ερωτικά. Μπορεί μέσα στο δικό σας  μυαλό και καρδιά, να έχουν προκύψει κάποια καλά συναισθήματα, αλλά πλέον θα πρέπει και από την άλλη μεριά, να εισπράττετε κάτι αντίστοιχο.

Σκορπιός – Η ΚΟΡΩΝΑ

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσετε με τον άνθρωπο σας που και αυτός πια, επιθυμεί εσείς οι δύο να κάνετε κάτι περισσότερο σαν ζευγάρι. Είναι πιθανόν και μέσα σε αυτό το έτος, να προχωρήσετε μέχρι και σε έναν γάμο!

 

Τοξότης – ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Είστε μέσα σε πολλά και δύσκολα αισθηματικά διλήμματα που δεν μπορείτε πια από κανέναν, να ζητήσετε χρόνο και ευκαιρίες. Πριν να ανατείλει το 2020, εσείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σε όλους τι πια ζητάτε.

 

Αιγόκερως – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Τα λόγια και οι ματιές που πέφτουν πάνω σας, από έναν γνώριμο σας, σας έχουν κάνει και σκέφτεστε ερωτικά. Σε αυτήν την εβδομάδα θα έχετε πιο συγκεκριμένες προτάσεις που σίγουρα θα σας δείξουν το αισθηματικό του ενδιαφέρον στο πολλαπλάσιο.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Όσα και να ξέρετε για τον άνθρωπο που σας αφορά, ακόμη δεν αισθάνεστε έτοιμοι για να τολμήσετε το επόμενο βήμα.  Οι μέρες του τρέχοντος μηνός, θα σας βάλουν και σε πιο απαιτητικούς δρόμους στην εργασία σας, και οι επιτυχίες είναι μεγάλες.

Ιχθείς – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Μην στεναχωριέστε για όλα αυτά που δεν έγιναν, με τον άνθρωπο που θέλετε. Ίσως το σύμπαν από κάτι προσπαθεί να σας προστατεύσει. Το τρίτο  10ήμερο του μήνα, θα σας δώσει και πολλές πληροφορίες  που πρέπει να ξέρετε.