Ερωτική Αστρολογία – Εξομολογήσεις που θα σοκάρουν!

Για όλους:

Κριός

Ο τρόπος ζωής σας, ίσως και να μην αφορά το άτομο που θέλετε επί του παρόντος. Απομακρυνθείτε από τις κλασσικές σας συνήθειες και θα δείτε ότι μέσα από τις δικές του πρωτοβουλίες, θα σας πλησιάσει με καινούργιες προτάσεις.

Ταύρος

Σαφώς και επηρεάζεστε από όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν σας, και το μόνο που θέλετε τώρα, είναι με όλα και όλους να ξεκαθαρίσετε. Ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, απλά θα λήξει μόνιμα.

 

Δίδυμοι

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, για το πώς θα πρέπει να διαχειριστείτε, αυτήν την τόσο δύσκολη επικοινωνιακή κατάσταση, με τον σύντροφο σας, καθώς υπάρχουν και κάποια τρίτα άτομα στην μέση που σας ενοχλούν. Αφήστε τις πρωτοβουλίες επάνω του!

 

Καρκίνος

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να μεταπείσετε τον πρώην σας, να επιστρέψει… παρά μόνο να του δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο για να σκεφτεί. Μην έχετε όμως την αγωνία, καθώς αυτό είναι πιθανόν και να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

 

Λέων

Δεν υπάρχουν τρίτα προβλήματα στην ζωή σας πια… και αυτό είναι κάτι που θα σας ανοίξει τους δρόμους για να καταφέρετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, να είστε μαζί… και ίσως εντός του λήγοντος έτους, να προχωρήσετε σε μια επίσημη δέσμευση.

Παρθένος

Τίποτα στην αγάπη, δεν γίνεται τυχαία και αυτό τώρα το έχετε πλήρως αντιληφθεί. Ο άνθρωπος σας, από τα τέλη του μήνα, θα σας μιλήσει πιο καθαρά, για όλες αυτές τις καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, που πρέπει να προσπεραστούν.

 

Ζυγός

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού που χρονικού διαστήματος, που έχετε φύγει από αρρωστημένες καταστάσεις, που πια δεν είχαν τίποτα απολύτως να σας προσφέρουν. Εστιάστε πολύ περισσότερο στην εργασιακή και κοινωνική σας ζωή, που θα σας δώσει μεγάλες χαρές προσεχώς!

 

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να περιμένετε κανέναν και σίγουρα, όχι αυτούς που σε παρελθόντες χρόνους, δεν σας σεβάστηκαν. Θα σας θυμηθούν μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά εσείς απλά προσπεράστε τους. Οι νέες εμπειρίες είναι μπροστά σας και το ξέρετε.

Τοξότης

Πάνω σας αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, και θα γίνετε ο απόλυτος πόλος έλξης για άτομα που ήδη καιρό τώρα… σας έχουν δείξει την ερωτική τους διάθεση. Υπάρχουν και κάποιοι από το παρελθόν που θα σας απασχολήσουν, αλλά καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι.

 

 

Αιγόκερως

Οι συμπεριφορές που έρχονται από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, είναι και αυτές που τώρα σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις, γύρω από μια πρόταση για σχέση. Άλλωστε αυτό είναι και κάτι που το έχετε ζήσει και στο παρελθόν σας.

 

Υδροχόος

Μόνο ανοιχτοί, είναι οι δρόμοι της επανένωσης, με το πρόσωπο ακόμη αγαπάτε.  Οι μέρες οι πρώτες του Ιανουαρίου, θα σας φέρουν πιο κοντά και έτσι οι συζητήσεις, θα δώσουν τις αφορμές για νέα βήματα και αυτή την φορά, μόνο σωστά!

 

Ιχθείς

Μην ζητάτε πολλά και από άτομα, που ακόμη δεν έχουν δείξει τις αληθινές τους προθέσεις.  Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις που τείνουν για μια δέσμευση, μην κάνετε κάτι παρορμητικό που θα σας κάνει αργότερα να το μετανιώσετε.