Η τράπουλα της Ημέρας – Προβλέψεις Δευτέρα 23/12

Ημερήσιες προβλέψεις:

 

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν χρειάζεται να δώσετε και τόση πολλή σημασία, σε προτάσεις και προσκλήσεις που έρχονται από άτομα, που μόνο ανήκουν στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Είναι μια εποχή, που έχετε τους προβολείς επάνω σας και πρέπει να είστε προσεχτικοί, στις επιλογές σας.

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Όλη αυτή η περίοδος και μέχρι να λήξει επισήμως ο χρόνος,  θα σας δώσει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στον εργασιακό σας τομέα. Μερικοί, που αναζητούν νέες θέσεις – επαγγελματικές προκλήσεις  ή να φύγουν για το εξωτερικό, θα το καταφέρουν! Οι εν σχέση θα μπορέσουν να σκεφτούν με τον άνθρωπο τους, δεσμεύσεις ακόμη και οικογένεια.

 

Δίδυμοι –  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε και στην πιο καλή σας φάση αυτό το διάστημα, καθώς τρέχουν πολλά ζητήματα με τον άνθρωπο σας που δείχνει, ότι ακόμη δεν είναι σε διάθεση για να τα λύσει. Το τι πραγματικά συμβαίνει, σίγουρα εσείς το ξέρετε, άρα από το τέλος του ’19…μπορείτε να το ανακινήσετε σε όλο το βάθος του.

 

Καρκίνος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν ζητήματα στην σχέση σας, που έχουν αρχίσει και ενοχλούν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Δεν χρειάζεται άλλο να το καλύπτετε, παρά μόνο να μιλήσετε ανοιχτά. Σίγουρα θα έρθουν οι λύσεις. Ακόμη και εσείς που είστε μόνοι, έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να βρείτε πια ένα ταιριαστό ταίρι που να σας αγαπάει πολύ!

Λέων – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Οι ρομαντικές συζητήσεις που έχετε με κάποιο καινούργιο άτομο, στην ζωή σας, σίγουρα θα σας δημιουργήσει και την ανάγκη για να συναντηθείτε. Τώρα μέσα στον καινούργιο μήνα του Ιανουαρίου, να περιμένετε μια πρόταση σχετική. Επιπροσθέτως, μια ενθαρρυντική είδηση θα πάρετε για ένα οικονομικό σας θέμα.

 

Παρθένος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Αυτές τις εβδομάδες, ίσως και μέρες να περιμένετε επισκέψεις από μια πιο παλιά σας αγάπη. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό και επίκαιρο διάστημα, που εσείς  οι δύο μπορείτε να είστε μαζί, χωρίς άλλα ενδιάμεσα προβλήματα. Οι φίλοι και οι γνωστοί, σε εσάς τους εργένηδες πάντως, έχουν να σας κάνουν πολλά προξενιά.

 

Ζυγός  – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε, για να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον και σας έχουν πείσει τελικά για αυτό. Οι μέρες θα έχουν για κάποιους από εσάς, δρομολόγια λόγω οικογενειακών ή και εργασιακών υποχρεώσεων. Μερικοί θα λάβουν προσκλήσεις ακόμη και από το εξωτερικό.

 

Σκορπιός –  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν έχετε ακόμη εντοπίσει, κάτι που να σας γοητεύει. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι και πραγματικά έχουν απογοητευτεί…από όλα αυτά που συντελούνται γύρω τους. Τώρα που θα έχετε και κάποιες επικοινωνίες από το παρελθόν, μέσα από διάφορα προσχήματα, καλύτερα να κρατήσετε αποστάσεις…για το καλό όλων!

 

Τοξότης – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι μέρες είναι μόνο καλές για εσάς, καθώς οικονομικά και επαγγελματικά σας περιμένουν εξαιρετικά νέα και εξελίξεις. Τώρα που θα είστε και σε μια πιο θετική ψυχολογία, θα σας έρθει και πιο εύκολο να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Αιγόκερως –  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν πολλοί που σας κομπλιμεντάρουν και το καλό είναι, ότι έχετε αρχίσει και μπαίνετε πάλι στο παιχνίδι της αγάπης, μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που ήσασταν εκτός. Τώρα και με την τύχη σας, να σας ευνοεί και στα οικονομικά, μπορείτε να φτιάξετε την ζωή σας, όπως επιθυμείτε.

Υδροχόος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε οι κερδισμένοι της εποχής, που θα καταφέρετε στον ερωτικό τομέα, να έχετε τελικά και μόνιμα δίπλα σας αυτόν που αγαπάτε. Επανασυνδέσεις και μετοικήσεις είναι στο μενού. Εσείς που έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό σας τομέα, να το σκεφτείτε δύο φορές.

 

Ιχθείς –  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Εκκρεμότητες με το παρελθόν, θα έρθουν από την νέα εβδομάδα 23/12 στο προσκήνιο…και με απώτερο σκοπό εσείς να πάρετε τις πρακτικές  πρωτοβουλίες και να τις λύσετε. Μέσα σε αυτά θα έχετε να αντιμετωπίσετε και κάποια νομικά – κληρονομικά, που όμως θα λήξουν υπέρ σας.