Οι κάρτες της Λένορμαντ – Επανασυνδέσεις απρόσμενες!

Προβλέψεις…. λίγο πριν να λήξει το 2019…

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ  ΓΥΝΑΙΚΑ

Είστε αποφασισμένοι, να τα πείτε… έξω από τα δόντια. Το πρόσωπο που  σας αφορά, έχει κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, και πρέπει άμεσα να τα διορθώσει.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θέλετε πολλές περισσότερες εξηγήσεις, από τον άνθρωπο σας, έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας γύρω, από το επόμενα βήματα της σχέσης σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Πολλά τα καινούργια άτομα που τρέχουν γύρω από εσάς, και με κάθε ερωτικό τρόπο σας πολιορκούν. Εσείς που είστε μόνοι και θέλετε να εμπλακείτε σε μια σχέση, έχει έρθει λοιπόν και η σωστή ώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ  ΑΝΤΡΑΣ

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται στο παρόν του πρώην σας, που ακόμη τον αγαπάτε. Μέσα στον μήνα αυτόν, θα έχετε κάποια νέα του ίσως και επισκέψεις, που θα σας προβληματίσουν ευχάριστα!

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Έχετε δεχτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μια καινούργια γνωριμία, στη καθημερινότητα σας, που μάλλον σας έχει πιάσει την προσοχή. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα πρέπει και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Οι ευκαιρίες που θα περάσουν από τον δρόμο σας στα εργασιακά θα είναι μόνο σπουδαίες, και εσείς θα πρέπει σίγουρα να τις αρπάξετε. Η ερωτική σας ζωή, επίσης θα πρέπει να μείνει απόρρητη από τους τρίτους.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Δεν μπορείτε να δώσετε ακόμη μια δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο που σας αφορά. Υπάρχουν ακόμη στο μεταξύ σας και στην δική του την ζωή, τρέχουσες εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Είστε σε μια καλύτερη φάση.  Αυτό είναι κάτι που θέλετε να το διατηρήσετε και να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες.  Χρήματα από τρίτη πηγή πέφτουν στα χέρια σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Μην ζορίζετε άλλο τον εαυτό σας, προκειμένου να καταφέρετε να έχετε τους πάντες ικανοποιημένους. Έχετε λοιπόν αφήσει τα όνειρα και τις προσωπικές σας επιδιώξει σε τελευταία μοίρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν μπορείτε να είστε για  τα πάντα σίγουροι, από αυτόν τον καινούργιο σύντροφο που μπήκε στην ζωή σας. Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, θα βεβαιωθείτε για ότι σας λέει στο τώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μπορείτε και καλύτερα, στην αισθηματική σας ζωή. Όλες οι προηγούμενες σας σχέσεις, δεν σας πήγαν εκεί που θέλετε. Οι μέρες του λήγοντος Δεκεμβρίου, σίγουρα θα σας φέρουν κάτι διαφορετικό. 

 

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΚΟΡΩΝΑ

Το άτομο που τώρα δεν σας μιλάει, έχει διάθεση μέσα στο  τρίτο  10ήμερο του Δεκεμβρίου, θα σας ψάξει και να σας μιλήσει για επανασύνδεση, μέσα από πρακτικές προτάσεις.